Haine contrafăcute, descoperite de poliţişti la Calafat

Haine contrafăcute, descoperite de poliţişti la Calafat

1.200
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit în bagajele unei românce mai multe articole sportive, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care aceasta intenţiona să le introducă ilegal în ţară.
În data de 08.12.2012, ora 17.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au organizat şi desfăşurat pe sensul de intrare în ţară, o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii tranfrontaliere, urmărind introducerea în ţară a produselor susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.
Potrivit Poliţiei de Frontieră, cu ocazia controlului efectuat asupra bagajelor unei persoane de sex feminin, cetăţean roman, în vârstă de 36 ani, care călătorea pe jos, au fost depistate în două colete voluminoase, mai multe articole sportive, toate inscripţionate cu numele unor mărci consecrate, bunurile care urmau să fie introduse ilegal în ţară.
Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de aproximativ 2.700 lei dacă ar fi fost originale, a fost reţinută în vederea expertizării, iar persoana în cauză este cercetată penal pentru punerea în circulaţie fără drept de bunuri purtând menţiuni false privind mărcile.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     30-03-2008
    Mesaje
    65

    ahahahahahahah….de 7 ani se face bulgaria pentru marfa,si totul acolo e contrafacut,abia acum s-au gasit astia sa bage lumea in puscarie.rusine.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.