Zgonea: De acum, la treaba!

Zgonea: De acum, la treaba!

320
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Duminică am fost la vot împreună cu cetățenii din colegiul meu. Am pus ștampila pe USL, la fel cum am declarat și atunci, din trei motive:

– Pentru o schimbare mult dorita nu numai de mine ci de catre toti romanii. O schimbare a situatiei in care Romania s-a aflat, sau mai degraba spus s-a pierdut, in anii de guvernare PDL.
– Pentru viitorul copiilor mei si al tuturor copiilor din Romania. Destul au trait guvernantii PDL pentru prezentul lor si al apropiatilor lor.
– Pentru batranii acestei tari si pentru toate categoriile defavorizate si uitate in ultimii ani. Toti romanii, tineri si batrani, saraci si bogati merita un trai demn si linistit.

Acum, dupa vot si dupa rezultatul votului, motivele mele s-au transformat in trei obiective reale pentru anii care vor urma:
– O Romanie mai unita si puternica pe care putem sa o construim numai impreuna.
– O Romanie mai corecta si mai sigura pentru viitoarele generatii.
– O Romanie mai solidara si recunoscatoare fata de generatiile care au construit pana acum Romania.

Am votat cot la cot cu multi alti romani, fiecare dintre ei impinsi de speranta unui viitor mai bun si mai sigur, pentru ei si familiile lor. Astazi au contribuit decisiv la istoria Romaniei pentru urmatorii patru ani. Vreau sa ii felicit pe toti cei care s-au prezentat la urne si va invit si incurajez sa folositi fiecare zi din viata voastra pentru a susţine Romania mai departe. Votul nu este singurul instrument pe care il avem la dispozitie pentru a influenta viata comunitatii in care traim. Modul in care ne indeplinim misiunea, oamenii pe care ii atingem prin actiunile nostre, proiectele in care ne implicam, toate schimba Romania, pas cu pas. Imi doresc sa ma intalnesc la urne, la urmatoarele alegeri cu Romanii care schimba si au schimbat Romania.

In ceea ce ma priveste, rezultatul acestor alegeri ma bucura, ma onoreaza si ma obliga in aceeasi masura. Ma onoreaza increderea uriasa care mi-a fost incredintata de catre locuitorii din colegiul meu. Ma obliga, fata de ei si fata de toti romanii, sa duc la bun final toate proiectele de care avem toti atat de mare nevoie.

La fiecare refresh pe pagina de Facebook vad noi si noi mesaje din partea cetatenilor. Ma bucura sa vad ca asteptarile din partea lor pentru USL sunt atat de mari. Ne-am pregatit si ne pregatim de mult timp pentru aceasta responsabilitate si ne aflam acum in fata romanilor pentru a indeplini cu bine fiecare asteptare in parte.

Acum nu mai este loc de cuvinte, ci doar de actiune. La fel cum primul ministru Victor Ponta a evidenţiat, de maine ne punem pe treaba!

 

Sursa: zgonea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     16-05-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    249

    pana acum ce ati facut ati somat?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.