Pronunţarea în cazul demolării casei de la Profi, în 2013

Pronunţarea în cazul demolării casei de la Profi, în 2013

269
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

8 ianuarie 2013 este data la care Tribunalul Covasna va da o soluţie în ceea ce priveşte casa construită ilegal, în Slatina, de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Imobilul a fost ridicat fără autorizaţie pe strada Ecaterina Teodoroiu, la intrarea în parcarea magazinului Profi, iar Judecătoria Sfântu Gheorghe a dat deja undă verde primăriei Slatina să demoleze această casă.

Bercea Mondial deţine zeci de imobile în Slatina, dar şi în oraşul Drăgăneşti-Olt, majoritatea aflându-se pe numele unor intermediari. Interpuşii trăiesc la limita sărăciei fără să poată face dovada banilor cu care au fost ridicate casele. În ultimii ani, Sandu Anghel a fost sancţionat de Primărie cu nenumărate amenzi, pentru nerespectarea legislaţiei în construcţii amenzile totalizând peste 700.000 de lei. Municipalitatea slătineană a reuşit să-i mai dărâme o casă lui Bercea, în decembrie 2011.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.