A lovit maşina poliţiei din Strejeşti şi a fugit

A lovit maşina poliţiei din Strejeşti şi a fugit

389
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 42 de ani, din comuna Grădinari, în timp ce îşi conducea autoturismul, din cauza carosabilului umed, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a acroşat cu partea laterală dreapta a maşinii de poliţie care era parcată în afara părţii carosabile, în dreptul Postului Strejeşti. După accident, şoferul a părăsit locul faptei, fiind identificat, ulterior, pe raza comunei Grădinari. Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii care au constatat că bărbatul se cinstise exagerat.

 

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind de 1,05 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat comisarul şef Claudia Radu.

 

Pe numele şoferului chefliu a fost deschis un dosar pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.