Percheziţii DIICOT, la Balş

Percheziţii DIICOT, la Balş

358
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

27 de percheziţii domiciliare au fost desfăşurate de DIICOT Gorj, încă de la primele ore ale dimineţii, în Bucureşti, şi în judeţele Gorj, Olt (Balş), Ilfov, Vâlcea, Bacău, Timiş şi Caraş-Severin.

 

La finalul percheziţiilor, cele 20 de persoane vor fi duse pentru audieri la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Gorj, urmând ca procurorii să decidă dacă acestea vor fi reţinute.

 

Potrivit procurorilor, membrii grupării ar fi indus în eroare aproximativ 100 de cetăţeni americani, cu ocazia organizării de licitaţii frauduloase pe site-uri de profil.

 

„Anunţurile fictive postate de către învinuiţi erau create prin modificarea unor anunţuri reale, prin schimbarea numelui, adresei de email şi a altor date ale vânzătorului sau ale bunurilor oferite spre vânzare, cumpărătorii fiind astfel induşi în eroare şi determinaţi să transfere, în conturi indicate de învinuiţi, un avans, fără a primi ulterior bunurile licitate”, a precizat DIICOT într-un comunicat de presă.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.