Astăzi s-a împărţit bugetul Slatinei! Află ce investiţii vor avea loc în...

Astăzi s-a împărţit bugetul Slatinei! Află ce investiţii vor avea loc în oraş în 2012

714
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanţii Primăriei Slatina s-au adunat astăzi la Casa Căsătoriilor pentru a discuta, în cadrul unei dezbateri publice, cum vor fi împărţiţi banii din bugetul local, anul acesta.

 

Aleşii au decis că aproape jumătate din banii de care dispune Primăria pentru 2012 vor fi alocaţi pentru investiţii. Astfel, 44 din cele 97 de milioane de lei sunt destinaţi pentru asfaltarea  unor străzi, dar şi pentru renovarea unor instituţii locale sau şcoli.

Printre priorităţile aleşilor locali se numără reabilitarea sediului Primăriei Slatina şi al Poliţiei Locale. De asemenea, Scoala Generală nr.3, Liceul Metalurgi şi Colegiul naţional Ion Minulescu, dar şi amfiteatrul Colegiului Radu Greceanu vor fi modernizate anul acesta cu fonduri din bugetul local. Primăria Slatina a mai planificat asfaltarea a 30 de străzi din oraş, în 2012.

La acestea se adaugă multe proiecte pe bani europeni care vor fi începute sau continuate anul acesta în Slatina.

Deşi la dezbaterea de astăzi au fost invitaţi şi locuitorii Slatinei, numai patru persoane din oraş şi-au făcut timp să ajungă la întâlnire.

Mihai Craioveanu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.