Craiova: Încasări mici la SC Termo

Craiova: Încasări mici la SC Termo

532
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezenţii SC Termo fac un apel la locuitorii Craiovei să-şi achite datoriile către asociaţiile de locatari. Zilnic sunt încasări de sute de milioane de lei.
În municipiul Craiova sunt 65 de mii de consumatori, iar încasările ar trebui să fie pe măsură. „Ne confruntăm cu o situaţie fără precedent din punct de vedere al încasărilor pe care SC Termo le are în acestă perioadă. Zilnic încasăm sute de milioane de lei şi ar trebui să fie încasări de patru-cinci miliarde din municipiul Craiova. Faţă de anul trecut au scăzut încasările”, a declarat Sorin Iordache, director tehnic SC Termo SRL.

Reprezentanţi ai SC Termo s-au întâlnit cu reprezentanţi ai asociaţiilor de locatari pentru a discuta despre acestă situaţie. Din 400 de asociaţii de locatari 130 sunt cu probleme şi au datorii mari. Pe primul loc se află Asociaţia 14-1 Mai cu peste 50 de miliarde de lei, apoi Asociaţia 24 Craioviţa Nouă cu peste 25 de miliarde de lei.

În perioada următoare dacă sunt încasări atât de mici se poate ajunge la blocaje şi SC Termo să nu mai poată furniza căldură şi apă caldă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.