Craiovenii cu iniţiativă se pot înscrie în Comitetele Consultative Cetăţeneşti

Craiovenii cu iniţiativă se pot înscrie în Comitetele Consultative Cetăţeneşti

523
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Craiovenii care doresc să facă parte din Comitetele Consultative Cetăţeneşti – structuri de interes local fără personalitate juridică, ai căror membri participă în mod voluntar la culegerea şi transmiterea de informaţii privind problemele comunităţii, asigurând astfel o mai bună relaţie între cetăţeni şi autorităţile publice locale – se pot adresa, începând cu 17 decembrie a.c. şi până pe 18 decembrie a.c., Primăriei Craiova.

Ca să devină membre, persoanele interesate nu trebuie să facă altceva decât să completeze o cerere şi un curriculum vitae tip la Direcţia Relaţii cu Publicul, Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, prin care îşi vor exprima intenţia de a face parte din Comitetul Consultativ Cetăţenesc al zonei în care au domiciliul sau locul de muncă. La acestea se va anexa o copie după B.I./C.I. prin care se atestă domiciliul sau reşedinţa solicitantului; sau, după caz, o adeverinţă privind locul de muncă, prin care se atestă locaţia acestuia.

Poate fi membru al Comitetelor Consultative Cetăţeneşti, orice cetăţean ce are capacitate de exerciţiu deplină (a împlinit vârsta de 18 ani şi nu a fost pus sub interdicţie prin hotărâre judecătorească), nu a săvârşit fapte penale, are domiciliul/reşedinţa în Municipiul Craiova sau care îşi desfăşoară activitatea în zona pentru care înţelege să participe la activitatea Comitetelor Consultative Cetăţeneşti.  Nu pot face parte din Comitetele Consultative Cetăţeneşti reprezentanţi ai autorităţilor publice centrale şi locale.

Reprezentanţii municipalităţii subliniază că membrii Comitetelor Consultative Cetăţeneşti sunt voluntari, vor avea dreptul la iniţiativă proprie, nu vor beneficia de retribuţie şi nici de alte facilităţi. Aceştia trebuie să manifeste o atitudine constructivă şi reprezentativă pentru cartierele pe care le vor reprezenta şi vor desfăşura activităţi voluntare pentru binele comunităţii.

Cererile şi CV-urile tip sunt puse la dispoziţia persoanelor interesate la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, sediul primăriei din str. A.I.Cuza, nr. 7; program de lucru cu publicul: luni, marţi, joi, vineri: 08:30-16:30; miercuri:  08:30-18:30.



4 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    28

    „Potrivit art. 6 din noul regulament, membrii acestor Comitete Consultative Cetatenesti nu vor mai fi alesi prin vot, ci „selectati” de o „Comisie de specialitate”, care „va fi constituita din cinci membri – reprezentanti ai aparatului de specialitate al primarului municipiului Craiova”.
    Si cu asta s-a spus totul despre cine va face parte din aceste comitete.

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    590

    As fi interesat sa fac parte din asa ceva … poate ca o sa ma inscriu

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    126

    SE face vreun privilegiu sau se dau ceva bani pentru asa ceva?

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    4

    alta porcarie…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.