Craiova, Parcul Tineretului: Crosul Moş Crăciun – „Cel mai rapid Ren”

Craiova, Parcul Tineretului: Crosul Moş Crăciun – „Cel mai rapid Ren”

1.081
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj în colaborare cu Asociația Județeană „Sportul pentru Toți” Dolj organizează duminică, 16 decembrie 2012, în Parcul Tineretului, Crosul Moş Crăciun – „Cel mai rapid Ren” – ediția a III-a. Acțiunea sportivă este dedicată tuturor craiovenilor, la start fiind aşteptaţi copii şi tineri, dar şi seniori, prin intermediul ei urmărindu-se promovarea unui mod de viață sănătos.

Scopul organizatorilor este orientarea familiei spre schimbarea mentalităților și creșterea de atitudini și acțiuni care să garanteze dreptul copilului la sport și să permită participarea oricărei persoane la activități sportive pentru sănătate și recreere.
Motto-ul sub care se va derula activitatea este „Aleargă pentru sănătatea ta!”

Traseul competiţiei este organizat pe Aleea principală + Aleea secundară (ocol terenuri baschet; start/finish de pe aleea secundară);

Distanță: 1,000m;

Premii: – Locurile 1, 2, 3: medalie + tricou inscripționat / fete și băieți;
– Premiu special – Familia cea mai numeroasă (copii, părinți, bunici);
– Toți copii sub 14 ani participanți la activități vor primii dulciuri/răcoritoare;

Tombolă – 6 tricouri;
– 1 geacă sau 1 pereche adidași – băieţi ;
– 1 trening sau 1 pereche adidași – fete;
– 10 premii constând în plase cu dulciuri şi sucuri

Program: 11:30-12:00 Înscriere participanți;
12:00-12:45 Încălzire;
Cros
Gimnastică de revenire / Tombolă

*La înscriere organizatorii pun la dispoziţie costume şi căciuli de Moş Crăciun.
*Este asigurată apă/ceai pentru participanții la cros!

Regulament de participare:

Înscrierile se vor face în ziua evenimentului, în intervalul 11.00–11.30 în Parcul Tineretului (aleea principală). Înscrierea implică primirea unui bilet de participare. Toţi cei care au primit biletul de participare vor intra în cursă pentru premiile puse în joc care se vor acorda în cadrul unui concurs tip tombola. Toţi participanţii au şanse egale de câştig indiferent de cât de tare aleargă. Pe lângă premiile oferite în cadrul tombolei, se vor acorda premii primilor trei participanți, fete și băieți, care vor trece linia de sosire.

Participarea la Cros se face pe propria răspundere a fiecărui participant. Organizatorul este exonerat de orice răspundere pentru accidente şi pentru orice alte incidente de ordin medical suferite de participanţi pe parcursul derulării întregii manifestări (Crosul propriu-zis, tombolă şi celelalte activităţi incluse în programul de divertisment).



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.