Dolj: -17 grade Celsius la Bechet, minima judeţului

Dolj: -17 grade Celsius la Bechet, minima judeţului

500
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conform datelor transmise de staţiile hidrometrice aflate pe teritoriul Administratiei Bazinale de Apa Jiu, în ultimele 24 de ore vremea a fost deosebit de rece, geroasă noaptea şi dimineaţa pe intreg teritoriul. Cerul a fost variabil, iar vântul a suflat slab până la moderat cu uşoare intensificări cu totul izolate din sectorul vestic. Temperaturile maxaxime înregistrate au fost de 3 grade Celsius la Tg. Jiu şi 2 gr. la Calafat (DJ), iar cele minime au fost de -20.5 gr. la Livezeni (HD) şi -17 gr. la Bechet (DJ).

Potrivit purtătorului de cuvânt al ABA „Jiu”, Camelia Bărbuţu, în teritoriul administrat de A.B.A Jiu, până la această oră nu se consemnează blocaje cauzate de formaţiunile de gheaţă pe cursurile de apă (zăpoare), este asigurată secţiunea optimă de scurgere a apei în zona podurilor şi podeţelor şi nu se înregistrează depăşiri ale cotelor de apărare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.