Campanie locală ANTP: „Cărţile salvează suflete. Traficul de persoane distruge vieţi!”

Campanie locală ANTP: „Cărţile salvează suflete. Traficul de persoane distruge vieţi!”

535
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Craiova demarează o Campanie locală de prevenire a traficului de persoane, considerând oportună necesitatea iniţierii şi implementării unei campanii de informare şi conştienizare a fenomenului traficului de persoane, intitulată „Cărţile salvează suflete. Traficul de persoane distruge vieţi!”. Campania de derulează cu sprijinul Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” din Craiova, având în vedere interesul elevilor şi cadrelor didactice pentru acest subiect.

Campania se va desfăşura pe o perioadă de şapte luni (decembrie 2012 – iunie 2013) la sediul Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” din Craiova, având ca principal grup ţintă elevi din învăţământul preuniversitar din Craiova, iar în secundar, reprezentanţi ai autorităţilor cu responsabilităţi în domeniu, părinţi şi cadre didactice, cărora le va fi transmis într-o manieră prietenoasă mesajul antitrafic.

Vor avea loc întâlniri lunare cu beneficiarii grupului ţintă şi diseminarea materialelor informative, la sediul Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” din Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    592

    Dati pe mana unu din asta care face trafic de persoane … scotetil in afara legii si lastimil cateva ore … nu va mai facea nimic cate zile i-ar mai ramane …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.