O sportivă din Craiova a fost mușcată de un câine

O sportivă din Craiova a fost mușcată de un câine

1.254
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

În urma nefericitului incident din incinta stadionului ” Ion Oblemenco”, din seara zilei 13.12. a.c., după ce o elevă-sportivă din cadrul L.P.S. ” Petrache Trişcu” a fost muşcată pe pista arenei sportive, lucrătorii S.C. Salubritate Craiova S.R.L. au ridicat din perimetrul stadionului 4 câini periculoşi. Acţiunea a continuat şi astăzi 14.12. a.c., cu scopul de a fi ridicaţi toţi câinii fără stăpân, din zonă.

Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova: ” Este inexplicabil ce se întâmplă în ultima perioadă cu zecile de câini care apar de la o zi la alta în toate zonele oraşului. În zona stadionului au fost ridicaţi toţi câinii acum 2 săptămâni. După cum se ştie complexul sportiv ” Ion Oblemenco”, precum şi pista stadionului sunt administrate de două persoane juridice care au obligaţia, prin lege, să asigure siguranţa şi integritatea corporală a persoanelor şi sportivilor care desfăşoară activităţi în această zonă. În paralel am dispus instituirea de filtre la toate intrările din oraş pentru că avem sesizări despre faptul că în municipiul Craiova sunt aduşi câini fără stăpân, din alte localităţi.”



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     14-03-2010
    Mesaje
    14

    Bravo olguta,felicitari !!! uite asa,ne-ai scapat de cainii periculosi !

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    5

    Ce era de obicei la stadion,mai ales cum se intuneca…care 4 caini ca erau 20 de voie…am zis pana nu moare cineva mancat in fata blocului de caini nu se face nimic,eu zic ca avem in oras cel putin 10 000 de caini maidanezi agresivi…bine sa zicem ca nu mai sunt la stadion,insa lumea nu locuieste la stadion…ti-e frica sa vii noaptea acasa ca te musca in fata blocului ce naiba.

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-07-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    329
    Citat Mesaj initiat de MD.Cristian
    Ce era de obicei la stadion,mai ales cum se intuneca…care 4 caini ca erau 20 de voie…

    Nu fii carcotas, cei 4 caini ridicati erau cei periculosi, cei care instigau restul cainilor sa muste alergatorii. Restul de pana la 20 erau pasinici, defilau pe pista cu pancarte cu semnaul pacii, si doar pasteau buruienile din tribune…
    Si acum serios, atata timp cat exista oameni care ingrijesc cainii vagabonzi, acestia vor continua sa traiasca; doar vedeti babele de la blocuri care arunca mancare la caini cand se duc cu gunoiul la ghena. Odata nu mi-a venit sa cred ochilor: o baba avea in urma ei o haita de cel putin 10 caini care asteptau mancare de la ea… ca doar s-au obisnuit sa fie hraniti.
    Iar ultima fraza din articol mi se pare dureros de hilara: cum poti sa afirmi ca primar ca sunt adusi caini din alte localitati?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.