Paul Stănescu: „Suntem cea mai puternică forţă politică a USL-ului datorită votului...

Paul Stănescu: „Suntem cea mai puternică forţă politică a USL-ului datorită votului oamenilor”

355
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cei şapte deputaţi şi trei senatori ai USL Olt sunt printre puţinii reprezentanţi ai Uniunii din ţară care au reuşit să închidă toate colegiile din judeţ. Ei au susţinut, vineri, o conferinţă de presă alături de preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, preşedintele PSD Slatina şi coordonatorul campaniei USL, Marius Oprescu, şi împreună cu preşedintele PNL Olt, Ioan Ciugulea.

 

Stănescu a ţinut să arate că este fără precedent, în istoria postdecembristă, ca toate colegiile din judeţ să fie câştigate de reprezentanţii unui singur partid.

 

„Este un moment deosebit. Parlamentarii de Olt din partea USL, cei trei senatori şi şapte deputaţi, au primit certificatele de la BEJ Olt. Oltul, din partea USL va avea, în premieră în istoria de după 1989, zece parlamentari din zece. Am închis toate colegiile şi cu această ocazie aş vrea să le mulţumesc tuturor locuitorilor judeţului nostru pentru că am înţeles să facem o echipă şi, datorită lor, astăzi, suntem cea mai puternică forţă politică a USL-ului la nivel naţional. Ne bucurăm pentru acest rezultat dar este o bucurie pe care trebuie să o gestionăm aşa cum trebuie, pentru că valul de aşteptare este foarte mare după o guvernare care a făcut jaf în această ţară”, a declarat preşedintele PSD Olt.

 

Obiective: centuri ocolitoare pentru Slatina şi Balş şi Autostrada Sudului

 

Paul Stănescu a declarat că, în condiţiile date, judeţul are o şansă unică de a primi toate investiţiile dorite. Cap de listă sunt centurile ocolitoare pentru Slatina şi Balş şi o autostradă sau un drum expres care să treacă prin Olt.

 

„În această formulă avem o şansă istorică. Am fost de acord ca în toată această perioadă de patru ani de zile, care va urma, să fim o echipă unită şi să lucrăm numai în interesul locuitorilor judeţului nostru. Sunt convins că de fiecare dată ne vom întâlni tot în această echipă şi vom reuşi să rezolvăm multe dintre problemele judeţului. Sunt convins că va trece o autostradă prin judeţul Olt, sunt convins că Slatina şi Balş va avea centuri ocolitoare”, a mai spu Paul Stănescu.

 

Preşedintele CJ a dezvăluit că cei zece parlamentari ai USL vor avea întâlniri bilunare cu primarii olteni pentru a le susţine proiectele la nivel central.

 

„Am hotărât ca la două săptămâni să ne întâlnim în aceeaşi formulă, după ce Parlamentul îşi va intra în normal, şi să discutăm toate problemele care sunt la nivel de judeţ şi să avem periodic întâlniri cu toţi primarii noştri din Olt, indiferent, de culoarea politică pentru a le susţine proiectele şi a avea cât mai multe investiţii în Olt. Din păcate, în ceea ce înseamnă infrastructura rutieră stăm foarte rău, avem nevoie de investiţii şi în sănătate şi în învăţământ. Sunt lucruri care sunt urgente şi oltenii merită acest lucru”, a conchis Paul Stănescu

 

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.