Ce surpriză!!! Prefectul Deca a luat o decizie la care se aştepta...

Ce surpriză!!! Prefectul Deca a luat o decizie la care se aştepta toată lumea

312
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)
 Nu surprinde pe nimeni că Prefectura Dolj, prin prefectul Marius Deca, doreşte să se retragă din procesul intentat Primăriei Craiova de fostul reprezentant al guvernului în teritoriu, Elena Costea.

 Era doar o chestiune de timp, dar care nu trebuia, să depăşească luna ianuarie, când primarul Olguţa Vasilescu a anunţat, că va dărma chioşcurile amplasate ilegal pe domeniul public.

Pe 18 decembrie, judecătorul va trebui doar, să ia act de cererea prefectului. Mai departe va redeveni toată afacerea treaba Primăriei Craiova. Încă odată, Olguţa Vasilescu a arătat, că atunci, când îşi doreşte ceva, obţine.

Cât despre prefectul Marius Deca cred, că nu mai este nimic de comentat. Acesta s-ar putea, să fie singura sa faptă notabilă în cariera de prefect. Că de altele nu prea îl văd în stare. Sau cine ştie? Poate la combinaţii chiar se pricepe. Până una, alta a rezolvat problema chioşcurilor.

 

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.