Craiovean cercetat pentru ultraj

Craiovean cercetat pentru ultraj

254
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aseară, în jurul orei 20.30, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie, aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu, au observat în trafic un autoturism care se deplasa în mod sinuos motiv pentru care poliţiştii au efectuat semnal de oprire, însă acesta a refuzat să se conformeze continuându-şi deplasarea.

Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, reuşindu-se blocarea autovehiculului în trafic la aproximativ 500 m. În momentul opririi, conducătorul auto a refuzat legitimarea, devenind agresiv.

Agenţii de poliţie au fost nevoiţi să procedeze la imobilizarea, încătuşarea şi conducerea la sediul Secţiei 3 Poliţie, unde a fost identificat în persoana lui S. OVIDIU, 53 de ani, din municipiul Craiova.

Craioveanul a fost sancţionat contravențional conform prevederilor OUG 195/2002R, totodată fiindu-i reținut permisul de conducere şi întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracțiunii de ultraj,

 Sursa foto: ziarelive.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.