Autoturism BMW declarat furat, depistat la frontiera Calafat

Autoturism BMW declarat furat, depistat la frontiera Calafat

568
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, ieri, în zona de competenţă, un autoturism marca BMW 320 D, care figura ca fiind furat din Germania.
Conducătorul de la volanul autoturismului, un cetăţean în vârstă de 22 ani, s-a prezent la ora 19.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pentru a efectua formalităţile de frontieră, iar în urma verificărilor a reieşit că autoturismul este semnalat ca fiind furat din data de 17.12.2012 din Germania.
Potrivit poliţiştilor de frontieră doljeni, la control, şoferul german a declarat că deţine permis de conducere categoria B, dar i-a fost reţinut de poliţia germană, în prezent fiind suspendat.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „tăinuire la furt” şi ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui permis de conducere a fost retras sau anulat”.
Autoturismul, în valoare aproximativ de 32.400 de lei, a fost reţinut la sediul S.T.P.F. Dolj, în vederea continuării cercetărilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.