CAO: Se oprește apa pe 20 decembrie 2012

CAO: Se oprește apa pe 20 decembrie 2012

275
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă  întreruperea alimentării cu apă potabilă în Municipiul Craiova în data de 20 decembrie 2012, între orele 10:00 – 15:00,  pentru efectuarea  lucrărilor de schimbare a alimentării cu apă potabilă a conductelor de pe străzile Fermierului şi Pelendava, de pe conducta veche pe conducta nouă.

 

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în perimetrul delimitat de Strada Severinului,  Strada Eliza Opran, Strada Brestei (Prelungirea Brestei), Strada Pelendava.

 

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

 

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.