AURUL, JAFUL SI ILIESCU

AURUL, JAFUL SI ILIESCU

437
13
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

Timp de 23 de ani am asistat la schimbari umane romanesti fara precedent.
In decembrie 1989, poporul roman, bine mobilizat si “prelucrat”, iesea in strada pentru a-si striga asa zisele nemultumiri. “Seful orchestrei” erau Ion Iliescu, Petre Roman si prietenii lor. Oameni, precum Ion Iliescu, in 1945 au furat fara mila toata averea romanilor, saraci sau instariti, si au trecut-o in proprietatea statului, o proprietate a tuturor si a nimanui. Cate drame si tragedii s-au consumat in acea perioada! Cati oameni si-au pierdut sanatatea si libertatea in acea perioada! Zeci de mii de oameni au fost omorati in puscariile comuniste, printre care si “crema” intelectualitatii romanesti. Pana acum nu a raspuns nimeni pentru acele crime si atrocitati, desi unii din “eroii” acelor vremuri traiesc printre noi si se bucura de privilegii.
Din pacate genocidul inceput in acea perioada, a continuat si dupa 1989.
Ziua sfanta a Craciunului din 1989, a fost patata de neocomunisti cu sangele cuplului Ceausescu, carora, unii din actorii politicii romanesti postdecembriste ii cantasera neostenit osanale ani dea randul.
Idealurile tinerilor care doreau sa traiasca intr-o tara demna si prospera s-au imprastiat rapid. Neocomunistii au avut grija sa puna mana pe tara si pe toata averea ei. Pentru a nu fi trasi la raspundere vreodata, si-au pregatit din timp prozeliti care sa-i sustina si sa-i apere neconditionat. Poporul roman, in majoritatea lui, a achiesa la promisiunile desarte ale comunistilor.Cei care nu au dorit sa participle la marele jaf national, au parasit tara de origine, pentru a-si gasi locul pe alte plaiuri. De acolo de unde sunt, privesc cu manie si deznadejde la “minunatiile” care se petrec in tara : distrugerea sistematica a industriei si vanzarea ei pe preturi de nimic, distrugerea agriculturii, distrugerea sentimentului national.Acelasi lucru l-am facut si noi, cei ramasi in tara, fara a avea vreo atitudine de razvratire .
Astfel, am devenit o tara de saraci, hoti, lenesi si imbogatiti fraudulos.
Marele PCR s-a transformat, usor, usor, in FSN, FDSN, PSDR, PSD, ajungand acum la perfectiune, prin atragerea componentelor liberale si conservatoire.
Romani, bucurati-va! Prin aportul vostru ati reinstaurat comunismul (de fapt comunismul nu pleacase niciodata din Romania). In urma alegerilor din aceasta luna, romanii au girat din nou instaurarea dictaturii in tara. Cand ai un parlament suprapopulat (se mira toata lumea civilizata cum poate poporul roman sa sustina atatia parlamentari), in care puterea dispune de o majoritate covarsitoare, cand ai in memorie incercarea de lovitura de stat din vara acestui an, te poti astepta la altceva decat la dictatura?
Sa dea bunul Dumnezeu ca aceste previziuni apocaliptice sa nu se intample. Dar teama imi este ca romanii vor deveni si mai saraci, si mai inculti si mai lipsiti de protectie din partea unui stat care pana acum a facut dovada ca este mafiot.
In pragul sarbatorilor de iarna, uram romanilor sa aiba parte de ceea ce si-au dorit si sa se implineasca aspiratiile lor.



13 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    421

    Ceva greseli grave in acest articol:

    – corect este ACHIESA, NU ANCHESA
    -corect este ATI reinstaurat, NU A-TI reinstaurat.

    De acord cu faptul ca multi romani sunt inculti/semianalfabeti, dar si cu cele spuse despre comunisti.
    Din fericire, viata merge mai departe si , asa cum zicea marele lider taranist Corneliu Coposu, care a fost si un mare crestin, cu iertare si dragoste mergem mai departe, chiar daca nu uitam, iar nu prin ura si dezbinarea poporului.

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     08-02-2012
    Mesaje
    89

    Din pacate aceasta este directia in care ne indreptam, dar mai rau decat atat este ca ne-am decis singuri soarta si ne-o cam meritam!

    LaptopNews - totul despre portabile
  3. #3

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    19549
    Citat Mesaj initiat de userescu
    Ceva greseli grave in acest articol:

    – corect este ACHIESA, NU ANCHESA
    -corect este ATI reinstaurat, NU A-TI reinstaurat.

    De acord cu faptul ca multi romani sunt inculti/semianalfabeti, dar si cu cele spuse despre comunisti.
    Din fericire, viata merge mai departe si , asa cum zicea marele lider taranist Corneliu Coposu, care a fost si un mare crestin, cu iertare si dragoste mergem mai departe, chiar daca nu uitam, iar nu prin ura si dezbinarea poporului.

    hai ca am modificat eu, sper ca e ok acum.

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     07-01-2008
    Locatie
     cv9
    Mesaje
    116

    imi pare rau ca nu m-am nascut sa traiesc pe vremea doomnului Ceausesc… As fi vrut sa ma conving singur daca era atat de rau precum au pretins ani de-a randul majoritatea alesilor nostri….RUSINE Romania, iti meriti soarta!

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     15-10-2005
    Mesaje
    114

    Nu am mai postat de foarte mult timp aici , dar tovarasul „semnatar” al acestui „articol” mi-a provocat o nevoie acerba de lamaie, multa lamaie. Dupa ce m-am distrat cu greselile gramaticale si cu formulari de nivelul iarna pe ulita „am asistat la schimbari umane romanesti”,pot sa concluzionez ca tovarasul in cauza se uita foarte des la emisiunile domnului Gadea via A3, pentru ca foloseste cu inversunare cuvantul „achesa” vizibil fiind de pe luna, ca este paralel cu semnificatia lui. La o prima vedere tavarasul este cert semidoct , dar dincolo de acest aspect as vrea sa contrazic putin propaganda asta comunistoida.
    1.Google sa verificam rapid „culoarea” personajului. Presedinte PNTCD Craiova, WTF (imi zic) defunctul PNTCD sa fie oare? Nu zicea domnul BOUreanu ca s-a aliat cu „partide fantoma” sa castige ce?Lamurind rapid (2 secunde) „sursa” , obiectivitatea si „directia” „articolului”, continui:
    In afara faptului ca aceasta zicere prezinta numai elucubratii si materie prima pentru hranit electoratul PDL via PNTCD?!+FC?!+NR?!,contine numai tampenii,generalitati,come-backuri cretinoide de acum 22 de ani fara nicio legatura cu ce s-a intamplat in prezent.
    2. „MARELE PCR” s-a transformat in FSN,PDSR si PSD , dar aripioara PDL de unde s-o fi rupt? A rasarit asa ca un ghiocel gingas de primavara?A aselenizat chiar asa in Modrogan fara s-o „intercepteze” nimeni? Nu cumva v-ati adunat in ARD toate virginele si toti virginii politicii romanesti?
    Nu-i oare marele PDL stangist reconvertit „marele aparator al dreptei romanesti”, marele „nascator dreptaci” al Republicii?
    3. Tovarase, PDL a avut N guvernari BOC, ce i-a impiedicat sa puna in aplicare , celebrul referendum cu cei 300 de parlamentari? CINE? CINE ? CINE? Iliescu? Nastase? Ponta ? Antonescu ? Tu ? Eu ? Cine a propus uninominalul ? Cine s-a pronuntat impotriva uninominalului pur , CCR cumva?
    4.”Dictatura in tara” – asta este cea mai pura si nealterata forma de propaganda . Ea nu poate veni decat de la un comunist sadea. Dictatura in Republica este exercitata de un singur personaj ( abject ce-i drept, neingurgitabil) si anume Traian Basescu. El si-a uns sub fuste toate institutiile statului, cu persoane NUMITE chiar de dumisale. Paradoxul este ca aceste persoane, au adus grave prejudicii de imagine Romaniei sub masca ” loviturii de stat”. Ce-mi mai place cu „lovitura de stat”, o dezbatem la 5.
    5.”Lovitura de stat” a fost data sub „atenta supraveghere a CCR”, adicatelea strict constitutional, prin vot popular. Este cea mai abjecta forma de a manipula toate primatele astea care ingurgiteaza BAS prin ziare si pe la televizor.Este un bold fara ascutis, o cacialma politica,un NIMIC. Este mijlocul perfect de a prosti prostii (multi ce-i drept) care abia asteapta sa fie prostiti.
    6. „In pragul sarbatorilor de iarna, uram romanilor sa aiba parte de ceea ce si-au dorit si sa se implineasca aspiratiile lor.” Adica mai exact, tovarase ce urezi tu romanilor? Focu’ la ei ,a? Sa moara de foame in chinuri,a?N-au votat ce-a vrut TATUCUL ,a?Gandirea de presedinte de PARTID! Intr-o societate dintr’asta „normala”, persoane de teapa tovarasului semnatar ar ajunge in zeghe, nu „presedinti” de „partide fantoma”?

  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    425
    Citat Mesaj initiat de kajak89
    imi pare rau ca nu m-am nascut sa traiesc pe vremea doomnului Ceausesc… As fi vrut sa ma conving singur daca era atat de rau precum au pretins ani de-a randul majoritatea alesilor nostri….RUSINE Romania, iti meriti soarta!

    Nu prea ai fi avut timp sa te convingi.
    Ai fi fost prea ocupat cu serviciul, cu alergatul toata ziua ( si chiar si noaptea) dupa mancare de calitatea a – III – a, cu alergatul dupa lucruri absolut necesare supravieturii ( de baza pentru un trai minimal: hartie igienica, sapun, ciorapi, chiloti, caiete si pixuri pentru scoala etc).
    Ai fi fost prea ocupat sa prinzi momentele cand se dadea apa calda (ca sa te speli), prea ocupat sa te incalzesti in casa inghetata toata iarna (cand afara erau -15 grade, iar in casa erai zilnic uimit de cat de patrunzator putea sa fie frigul), prea ocupat cu gatitul (pentru ca se oprea gazul in mijlocul gatitului, dupa care se opreau si lumina si apa rece).
    Ai fi fost prea ocupat sa aprobi cu maxima slugarnicie absolut orice cuvant despre politica TOVARASULUI si a PARTIDULUI si chiar sa-ti exprimi regulat admiratia fata de realizarile marete; prea ocupat sa nu dai in gropi prin bezna mocirloasa a strazilor luminate din juma in juma de kilometru (ceea ce era cam trist de Revelion, de Pasti, pentru ca de Craciun nu putea fi vorba chiar deloc, deoarece Craciunul NU EXISTA); prea ocupat sa adopti o atitudine de coreean umil in fata tovarasilor militieni, care te controlau fara motiv, cand doreau domniile lor (desigur folosind un limbaj de babuini si adoptand o atitudine de gardieni de ocna fata de cetateni).
    Ai fi fost ocupat cu multe. Mai ales cu ”educarea” copiilor. Copiii trebuia educati ca soimi ai patriei, pionieri, utecisti si, daca doreau mai tarziu sa ocupe anumite functii (doctor, profesor – cam orice prin institutiile patriei), trebuia sa ii educi sa devina COMUNISTI DE NADEJDE.
    As putea continua asa zile intregi. Despre spitale, despre copiii lasati sa moara in ger, SINGURI, deoarece erau ai nimanui etc etc.

    Desigur, au existat si multe lucruri bune, dar, in majoritatea lor, acele lucruri bune tineau mai mult de diversi oameni (destui), nefiind un rezultat al sistemului. Sistemul era GOL. Cuvinte in spatele carora se ascundea mizeria coreeana, aproape africana.Or, mai bine zis, sistemul continea semintele ale caror plante ale raului le vedem astazi. Ce avem astazi in Romania a fost plantat in acei ani: OMUL NOU, fara morala, fara vointa,, ca o planta fara fructe, cu spini veninosi. O planta inutila, care sufoca lanul de grau.
    Politicienii de azi, poporul…

    Existau si exceptii, da…Insulite pierdute intr-o mare de mizerie morala si materiala, fara putinta de a schimba ceva. In rest, pe la finalul anilor 80…mai mult deznadejde, ura si iar mizerie. Un popor care, incet-incet, se dezintegra, isi pierdea identitatea (si se vede azi). O gramada imensa de fiinte incarcate intr-un tren trancanitor si ruginit, care se indrepta catre nicaieri, ca in filmele horror.

    Daca esti in regula cu toate astea, eu nu am nimic de comentat. Le poti gasi inca in Coreea de Nord, de exemplu. Daca ti-ar fi placut sa vizitezi magazine GOALE, uriase (MERCUR), prin care suiera vantul si in care vanzatorii stateau DEGEABA, privind in gol si asteptand salariile tiparite pe hartie cu valoare de aproape zero, atunci e bine.
    Sau daca ti-ar fi placut sa strangi multi multi bani la CEC (pentru ca altceva nu prea puteai sa faci cu ei; poate sa-ti iei Dacia, dar trebuia sa astepti ani de zile, iar dupa aia trebuia sa stai cate o zi SI CHIAR MAI MULT LA COADA, pentru cativa litri de benzina)…
    Intreaba cum arata orasul pe timpul sarbatorilor de iarna. Cine iti va spune ca era bine te va minti. Era intuneric, pustiu si murdar.
    Intreaba cum erau satele. Intreaba despre cum era ordin sa se inchida lumina in casele din sate dupa o anumita ora.
    Cine spune altceva? Fostii securistii (nu toti), batranii , care-si regreta tineretile pierdute, vanzatorii de prin magazine (care furau alimente cu tonele si faceau specula) si tot asa.

    Sa nu uit: Pe vremea aia nu ai fi putut sa intrebi nimic, cum ai facut aici, acum.
    Era bine sa nu vorbesti despre sistem. Nu conta ca erai slugarnic si aduceai laude. Nu era bine. TREBUIA SA VORBESTI NUMAI CAND TI SE DADEA VOIE, IN MOD ORGANIZAT SI SA SPUI NUMAI CE TI SE SPUNEA SA SPUI.

    Bafta si iti doresc sa te bucuri de timpurile noastre, chiar asa imperfecte cum sunt ele !
    Si sa uiti sa ceri orice de la stat, sa incepi sa pleci de acasa zilnic, cu gandul si hotararea de a face ceva singur sau impreuna cu prietenii tai (fara sa cersesti orice de la STAT).

  7. #7
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    147

    revolutia este acea lovitura de stat care romaniei i-a dat de inteles ca democratia este de 5 ori mai rea decat comunismult desi nu este asa sunt mult mai „neasjutorati” si mai neindreptatiti decat in comunism

  8. #8
    Junior
    Data de inscriere
     08-02-2012
    Mesaje
    90

    Probabil nu stim sa ne folosim de privilegiile regimului democratic! Altfel nu imi explic situatia!

    LaptopNews - totul despre portabile
  9. #9
    Member
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Mesaje
    153
    Citat Mesaj initiat de roxanaln
    Probabil nu stim sa ne folosim de privilegiile regimului democratic! Altfel nu imi explic situatia!
  10. #10
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    609

    Ne meritam soarta … putem oricand sa ii tragem in tzeapa pe toti … si nu cred ca ne-ar aresta nimeni …

  11. #11
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-04-2010
    Mesaje
    416

    ALT ARTICOL ZIC EU,LUAT DE PE NET,CONTINUARE:

    CUM A FOST INSELAT POPORUL ROMAN IN ULTIMII 60 DE ANI

    CINE AU FOST ACTORII ?

    Totul incepe dupa Razboiul II Mondial cind Romania lupta inpotriva RUSIEI COMUNISTE care confiscase Rominiei cele doua provincii istorice Basarabia si Bucovina singura ratiune a acestei lupte fiind recuperarea teritoriilor ocupate.Romania tradeaza Germania Nazista si se alatura trupelor Comuniste Rusesti. Germania un partener redutabil dar care a gresit capital facind eradicari pe criterii etnice(Jidani,Tigani) si nu pe criterii penale (Hoti,Tilhari,Excroci,Mincinosi,tradatori) este pusa la zid de jidanimea Americana.
    O mare parte din armata Romana intoarce armele inpotriva Germaniei iar o mica parte din care au facut parte ofiterii ,intelectuali din familii bune care stiau ce inseamna ocuparea tarii de catre Rusia Bolsevica dezerteaza fugind in munti unde pregatesc Rezistenta inpotriva OCUPANTILOR COMUNISTI.
    Imediat dupa ocuperea Romaniei rusii isi trimit CONSILIERII pentru a pune bazele celei mai de temut Organizatii de tip MAFIOT, Politia Politica numita SECURITATEA.
    Aceasta Organizatie SECURITATEA era fundamentata pe CRIMA, TILHARIE,SANTAJ,FURT,MINCIUNA,SUBMINAREA ECONOMIEI TARII, ADUCEREA POPORULUI ROMAN IN EPOCA SCLAVAGISTA.
    Aceste criterii au fost la baza formarii viitorilor SECURISTI si ACTIVISTI ai PARTIDULUI COMUNIST ROMAN. Bineinteles ca aceste scopuri perfide au fost poleite de catre specialistii in dezinformare si manipulare a opiniei publice din cadrul SECURITATII cu tot felul de lozinci aparent democratice de genul: Reprezentanti ai clasei muncitoare,Egalitarism,Puterea Poporului, Stimati Concetateni,Cetateni cu origine sanatoesa( adica cei care toata viata lor nu facusera nimic erau saraci,lenesi si dispusi sa faca orice compromis pentru a parveni). Acesti oameni LENESI si care nu realizasera nimic in viata lor din mosi si stramosi au devenit peste noapte SECURITATEA ,institutia care a omorit in ULTIMII 60 de ani toata FLOAREA INTELECTUALITATII ROMANESTI CARE SA OPUS TILHARIRII ROMANIEI adica peste 1.000.000. de ROMANI.
    Lupta dusa in munti de catre REZISTENTA ANTICOMUNISTA a durat pina in anii 60’ cind ultimii luptatori anticomunisti au fost anihilati de SECURITATE din care facea parte si generalul de securitate GEOANA tatal securistului MIRCEA GEOANA,precum si parintii securistului Adrian Nastase,activistului PCR Ion Iliescu ,Petre Roman al carui tata gen. Walter Roman a fost mambru al COMINTERNULUI bolsevic si alti securisti care au organizat mineriadele sau infiltrat in toate patidele au fraudat alegerile si au pus mina pe bogatiile Romaniei.
    Nu trebuie sa minimalizam contributia securistilor DRAGHICI,NICOLSKI,NEGRILA,TEACA,VASILE,IANCU,BIRSAN,SASCAU,BOTH,etc. Catre au contribuit decisiv la prinderea si OMORIREA luptatorilor ANTICOMUNISTI precum ARSENE ,ARNAUTOIU,CIOCAN si schinjuirea a milioane de oameni nevinovati pentru a le fura terenuri,case,animale ,utilaje si tot ce aveau.

    ACESTI SECUTISTI CARE DETIN PUTEREA IN ROMANIA SI CARE SUNT INFILTRATI IN TOATE INSTITUTIILE STATULUI NU VOR PUTEA FI DESCONSPIRATI NICIODATA DEOARECE AU STATUT DE OFITERI SUB ACOPERIRE.

    EXEMPLE DE OFITERI SUB ACOPERIRE :

    ADRIAN NASTASE,IOAN MIRCEA PASCU,GEORGE CONSTANTIN PAUNESCU,ION TIRIAC,DAN VOICULESCU,DINU PATRICIU,CALIN POPESCU TARICEANU,TRAIAN BASESCU,EUGEN DIJMARESCU,MIRCEA GEOANA,PETRE ROMAN,VIOREL HREBENCIUC,CORNELIU VADIM TUDOR,VIOREL CATARAMA,VARUJAN VOSGANIAN,MIRCEA COSA,BOGDAN COZMINCA,NICOLAI ONTANU,MIHAI TATULICI,CRISTIAN TUDOR POPESCU,ION CRISTOIU,PAUL SOLOC,MIRCEA AMZA,CORNELIU ROSIANU,DUMITRU TINCA,SEVER MURESAN,ELENA UDREA,TEODOR STOLOJAN,TEODOR MELESCANU,TRAIAN UNGUREANU,SORIN OPRESCU,ETC.

    Acesti ofiteri de securitate precum si alti Generali care se afla in spatele lor precum :
    Gen. IULIAN VLAD,gen.ARISTOTEL STAMATOIU,gen.NICOLAE PLESITA…..etc. conduc romania avind infiltrati oameni la cel mai inalt nivel devalizind,santajind,excrocind,dezinformind si manipulind prin presa si televiziuni care aparent sunt in opozitie unele fata de altele opinia publica.
    Impartirea romanilor in pro si contra este o tehnica a SECURITATII de a polariza electoratul in ideea de a crea criza politica.
    In perioada crizei economice internationale realizarea unei crize politice in romania duce la devalorizarea terenurilor si a cladirilor pe care au pus ochii SECURISTII si clientii lor JIDANI din afara romaniei.

  12. #12
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-08-2008
    Locatie
     beside you
    Mesaje
    674
    Citat Mesaj initiat de pita
    ALT ARTICOL ZIC EU,LUAT DE PE NET,CONTINUARE:

    CUM A FOST INSELAT POPORUL ROMAN IN ULTIMII 60 DE ANI

    CINE AU FOST ACTORII ?

    Totul incepe dupa Razboiul II Mondial cind Romania lupta inpotriva RUSIEI COMUNISTE care confiscase Rominiei cele doua provincii istorice Basarabia si Bucovina singura ratiune a acestei lupte fiind recuperarea teritoriilor ocupate.Romania tradeaza Germania Nazista si se alatura trupelor Comuniste Rusesti. Germania un partener redutabil dar care a gresit capital facind eradicari pe criterii etnice(Jidani,Tigani) si nu pe criterii penale (Hoti,Tilhari,Excroci,Mincinosi,tradatori) este pusa la zid de jidanimea Americana.
    O mare parte din armata Romana intoarce armele inpotriva Germaniei iar o mica parte din care au facut parte ofiterii ,intelectuali din familii bune care stiau ce inseamna ocuparea tarii de catre Rusia Bolsevica dezerteaza fugind in munti unde pregatesc Rezistenta inpotriva OCUPANTILOR COMUNISTI.
    Imediat dupa ocuperea Romaniei rusii isi trimit CONSILIERII pentru a pune bazele celei mai de temut Organizatii de tip MAFIOT, Politia Politica numita SECURITATEA.
    Aceasta Organizatie SECURITATEA era fundamentata pe CRIMA, TILHARIE,SANTAJ,FURT,MINCIUNA,SUBMINAREA ECONOMIEI TARII, ADUCEREA POPORULUI ROMAN IN EPOCA SCLAVAGISTA.
    Aceste criterii au fost la baza formarii viitorilor SECURISTI si ACTIVISTI ai PARTIDULUI COMUNIST ROMAN. Bineinteles ca aceste scopuri perfide au fost poleite de catre specialistii in dezinformare si manipulare a opiniei publice din cadrul SECURITATII cu tot felul de lozinci aparent democratice de genul: Reprezentanti ai clasei muncitoare,Egalitarism,Puterea Poporului, Stimati Concetateni,Cetateni cu origine sanatoesa( adica cei care toata viata lor nu facusera nimic erau saraci,lenesi si dispusi sa faca orice compromis pentru a parveni). Acesti oameni LENESI si care nu realizasera nimic in viata lor din mosi si stramosi au devenit peste noapte SECURITATEA ,institutia care a omorit in ULTIMII 60 de ani toata FLOAREA INTELECTUALITATII ROMANESTI CARE SA OPUS TILHARIRII ROMANIEI adica peste 1.000.000. de ROMANI.
    Lupta dusa in munti de catre REZISTENTA ANTICOMUNISTA a durat pina in anii 60’ cind ultimii luptatori anticomunisti au fost anihilati de SECURITATE din care facea parte si generalul de securitate GEOANA tatal securistului MIRCEA GEOANA,precum si parintii securistului Adrian Nastase,activistului PCR Ion Iliescu ,Petre Roman al carui tata gen. Walter Roman a fost mambru al COMINTERNULUI bolsevic si alti securisti care au organizat mineriadele sau infiltrat in toate patidele au fraudat alegerile si au pus mina pe bogatiile Romaniei.
    Nu trebuie sa minimalizam contributia securistilor DRAGHICI,NICOLSKI,NEGRILA,TEACA,VASILE,IANCU,BIRSAN,SASCAU,BOTH,etc. Catre au contribuit decisiv la prinderea si OMORIREA luptatorilor ANTICOMUNISTI precum ARSENE ,ARNAUTOIU,CIOCAN si schinjuirea a milioane de oameni nevinovati pentru a le fura terenuri,case,animale ,utilaje si tot ce aveau.

    ACESTI SECUTISTI CARE DETIN PUTEREA IN ROMANIA SI CARE SUNT INFILTRATI IN TOATE INSTITUTIILE STATULUI NU VOR PUTEA FI DESCONSPIRATI NICIODATA DEOARECE AU STATUT DE OFITERI SUB ACOPERIRE.

    EXEMPLE DE OFITERI SUB ACOPERIRE :

    ADRIAN NASTASE,IOAN MIRCEA PASCU,GEORGE CONSTANTIN PAUNESCU,ION TIRIAC,DAN VOICULESCU,DINU PATRICIU,CALIN POPESCU TARICEANU,TRAIAN BASESCU,EUGEN DIJMARESCU,MIRCEA GEOANA,PETRE ROMAN,VIOREL HREBENCIUC,CORNELIU VADIM TUDOR,VIOREL CATARAMA,VARUJAN VOSGANIAN,MIRCEA COSA,BOGDAN COZMINCA,NICOLAI ONTANU,MIHAI TATULICI,CRISTIAN TUDOR POPESCU,ION CRISTOIU,PAUL SOLOC,MIRCEA AMZA,CORNELIU ROSIANU,DUMITRU TINCA,SEVER MURESAN,ELENA UDREA,TEODOR STOLOJAN,TEODOR MELESCANU,TRAIAN UNGUREANU,SORIN OPRESCU,ETC.

    Acesti ofiteri de securitate precum si alti Generali care se afla in spatele lor precum :
    Gen. IULIAN VLAD,gen.ARISTOTEL STAMATOIU,gen.NICOLAE PLESITA…..etc. conduc romania avind infiltrati oameni la cel mai inalt nivel devalizind,santajind,excrocind,dezinformind si manipulind prin presa si televiziuni care aparent sunt in opozitie unele fata de altele opinia publica.
    Impartirea romanilor in pro si contra este o tehnica a SECURITATII de a polariza electoratul in ideea de a crea criza politica.
    In perioada crizei economice internationale realizarea unei crize politice in romania duce la devalorizarea terenurilor si a cladirilor pe care au pus ochii SECURISTII si clientii lor JIDANI din afara romaniei.

    Scenariul aproape PERFECT… TOT RESPECTUL PENTRU TOT CEEA CE AI ILUSTRAT AICI ! Ne-ai aruncat practic in fata , ADEVARUL ultimului secol. Totul este un teatru ”ieftin” , dar care ne COSTA SCUMP atat pe noi , in prezent , cat si pe viitorii nostrii copii , nepoti , etc… Oare , ne vom DESTEPTA VREODATA , noi romanii ???

    http://www.youtube.com/watch?v=x_HYg...eature=related '' Sa fii al doilea inseamna defapt sa fii PRIMUL CARE PIERDE... ! '' * Be NICE , feel GOOD ! * Cosmote : 0769 78 22 70 ( < 22:00...) Stima, "Undertaken"...
  13. #13

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.