Boc a criticat, la TVR, greva USL

Boc a criticat, la TVR, greva USL

439
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Anunţul făcut de USL, că va intra în grevă parlamentară până la alegeri, arătând că opoziţia a ajuns la un acord în ceea ce priveşte retragerea parlamentarilor PSD, PNL şi PC din activităţile uzuale ale Legislativului, ca măsură de protest la adresa puterii, la deranjat foarte mult pe Emil Boc, care luni, în cadrul unui interviu la televiziunea publică, a citicat în termeni duri deciza, spunând că acest demers este imatur şi iresponsabil.

Emil Boc
“Această decizie a opoziţiei de a intra în grevă parlamentară este imatură şi iresponsabilă. Atunci când ai o slujbă şi eşti plătit pentru ea, trebuie să-ţi faci datoria”, a declarat primul ministru.

“Nu ca la grădiniţă, îţi iei jucăriile şi te duci acasă, că eşti supărat. Opoziţia trebuie să fie în permanentă competiţie cu puterea, să vina cu soluţii alternative” a mai spus Emil Boc.

Premierul, care și-a asumat răspunderea guvernamentală pe 14 legi, a adăugat că raportul dintre putere şi opoziţie trebuie să fie axat pe competiţia dintre idei şi să nu se bazeze pe “ură şi relaţii antagonice”.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.