Încă o mega-licitaţie de asfaltare. Edilii craioveni pun la bătaie 1000 de...

Încă o mega-licitaţie de asfaltare. Edilii craioveni pun la bătaie 1000 de miliarde

756
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Municipalitatea a demarat o nouă licitaţie publică de calibru. Achiziţia estimată la 1000 de miliarde de lei vechi are în vedere un contract cadru pentru întreţinerea şi reparaţia străzilor din Craiova.

Licitaţia lansată în SEAP pe 20 ianuarie prevede încheierea unui contract cadru pe patru ani pentru întreţinerea şi repararea străzilor, aleilor, trotuarelor şi parcărilor din municipiul Craiova.

Valoarea estimată a contractului cadru este de 80 de milioane de lei noi fără TVA, adică 100 de milioane de lei noi (1000 de miliarde de lei vechi) cu TVA.

De menţionat că precedentul contract cadru, cu o valoare comparabil mai mare, încheiat de primăria Craiova cu firma Delta ACM, expiră anul acesta, primăria mai având de achitat peste 500 de miliarde de lei vechi din valoare, asta în condiţiile în care 80 la sută din lucrările contractate prin acordul cadru au fost realizate în primele 6 luni de la semnarea contractului.

oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    A%%
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    9

    Dar nu prea mai avem sau nu prea o sa mai avem masini de atatea gropi, santuri si taxe! Ce tot faceti piste de triciclete?! De calitatea a cincea, la pret de portavioane?! Da-le reacu…Mi-ati asfaltat si reasfaltat si gaurit si regaurit strada de sapte ori in zece ani. Lasati-le ca, oricum, plecam si astia in bejenie, prin alte tari!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.