CAO: Semnarea Contractului de Servicii Asistentă tehnică din partea Proiectantului

CAO: Semnarea Contractului de Servicii Asistentă tehnică din partea Proiectantului

351
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Compania de Apă Oltenia SA anunţă semnarea Contractului de Servicii Asistentă tehnică din partea Proiectantului pentru implementarea proiectului
„Extinderea si modernizarea infrastructurii de apă si apă uzată în Judetul Dolj”
Compania de Apă Oltenia SA implementează proiectul „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Dolj”, cofinanţat din Fondul de Coeziune (FC) prin Programul Operaţional Sectorial (POS) Mediu, Axa prioritară 1.

Ca etapă importantă în cadrul acestui proiect, Compania de Apă anuntă semnarea unui nou contract de servicii, având ca obiect acordarea de Asistentă Tehnică din partea Proiectantului, în vederea implementării cu succes a investitiilor în infrastructura de apă şi apă uzată la nivelul judetului Dolj.
Contractul, în valoare de 2.014.850,00 Lei, fără TVA, a fost atribuit către S.C. ROMAIR Consulting S.R.L. si a fost semnat vineri, 21 decembrie, la sediul Companiei de Apă din Craiova.

Serviciile vor fi prestate pe o perioadă de 33 de luni, începând cu data emiterii ordinului de începere si vor consta în asigurarea de Asistentă Tehnică din partea proiectantului pentru pregătirea documentatiilor tehnice
necesare obtinerii autorizatiei de construire, precum si acordarea de asistentă pe perioada derulării a patru contracte de lucrări, vizând investitii la infrastructura de apă si canalizare în sase localităti din aria proiectului, respectiv: Craiova, Filiasi, Poiana Mare, Dăbuleni, Călărasi si Bechet.

Până la data emiterii prezentului comunicat, Compania de Apă a semnat, în cadrul proiectului finantat prin POS Mediu, 3 contracte de servicii si 2 contracte de lucrări, în valoare totală de 114.526.977 lei, urmând ca în primul trimestru din anul 2013, să fie atribuite alte 11 contracte de lucrări, vizând investiţii în infrastructura de apă şi canalizare în diferite localităţi din judet.

Pentru mai multe informaţii, contactaţi:

Director general – Ec.Constantin Mitriţă – Compania de Apă Oltenia SA
Şef UIP-FC – Ing. Niculescu Ştefan Iulian – Compania de Apă Oltenia SA

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.