„Radu și prietenii săi” au făcut o familie fericită

„Radu și prietenii săi” au făcut o familie fericită

361
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Gabriel, băiețelul cu paralizie cerebrală, bunica, Mariana, și surioara lui, Andreea, vor avea anul acesta, pentru prima oară după mulți ani, sărbători cu adevărat fericite, acest lucru a fost posibil doar cu ajutorul unor oameni deosebiți cu suflet mare.

 Lansarea cărții  de povești pentru copii ”Radu și prietenii săi” a avut loc vineri, 21 decembrie 2012, la Biblioteca Județeană ”Alexandru și Aristia Aman”, sala Nicolae Romanescu s-a umplut cu persoane care au dorit să dea o mână de ajutor familiei Nedelcu. Autoarele cărții, Nadia Bica și Oana Bălșanu, au dorit să-i doneze lui Gabriel toată suma obținută din vânzarea cărților , cărțile nu au avut un preț fix, fiecare doritor a donat în schimbul cărților cât a putut astfel încât bunica lui Gabriel, Mariana, a primit suma de 2.220 lei. Pe lângă banii strânși Gabriel și surioara lui Andreea au primt hăinuțe, jucării, mâncare toate donate de colegii și prietenii autoarelor, ziariști, reprezentanți ai autorităților locale și de fetele de la Ladies Circle 8 Craiova.  Bucuria din ochii Andreei în momentul în care a văzut multitudinea de jucării și hăinuțe este cea mai mare recompensă pentru toate persoanele care au venit la acțiunea de la bibliotecă. Evenimentul desfășurat la Biblioteca Județeană a fost un real succes, bunica lui Gabriel, Mariana, a fost impresionată de numărul mare de participanți și mai ales de dărnicia de care aceștia au dat dovadă. Nadia și Oana au fost de asemenea mulțumite de felul cum s-a derulat acțiunea și au dorit să le mulțumească tuturor celor care le-au sărit în ajutor. ” Ziua de azi a fost extraordinar de frumoasă. Lansarea acestei cărticele de povești și colorat a avut ca scop fericirea unui îngeraș. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru prezență și pentru ajutor. Împreună am reușit să facem un lucru minunat și anume să îi ajutam pe Gabriel, pe surioara lui și pe bunica lor. Cu siguranță spiritul sărbătorilor prezent în sufletele noastre a intrat acum și în căminul lor”, a spus Nadia Bica. Oana Bălșanu, coautoare, a declarat: ”Din punctul meu de vedere, evenimentul a decurs cum nu se putea mai bine și mă bucur că oamenii au fost receptivi și au acționat în cazul lui Gabriel. Fară cei care ne-au fost alaturi nu am fi putut duce la bun sfârșit ceea ce ne-am propus și pentru asta le mulțumesc din suflet.Cartea și-a îndeplinit menirea . De asemenea, sperăm ca cei care au cumparat-o să se bucure de poveștile și desenele ei hazlii alături de copii sau nepoți, și să își amintească cu drag de copilărie”.



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    617

    Minunata initiativa … sper ca copilul sa se faca bine …

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-12-2012
    Mesaje
    0

    Un gest uman deosebit!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.