Poliţistul Gheorghe Barbu, înjunghiat de o colegă care îl acuză de viol

Poliţistul Gheorghe Barbu, înjunghiat de o colegă care îl acuză de viol

417
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,67)

În acest moment, la UPU Slatina atât agenta de poliţie, cât şi Barbu primesc îngrijiri medicale.

 

Femeia, Melania Renghea, în vârstă de 27 de ani, a lucrat la Secţia Rurală Balş, care are sediul în comuna Bobiceşti, în subordinea lui Barbu, şi pentru că nu este prima dată când are probleme cu ofiţerul a cerut mutarea. Poliţista are un copil şi este însărcinată în cinci luni cu cel de-al doilea. Soţul femeii susţine că nu este prima dată când poliţistul îi batjocoreşte consoarta.

 

Potrivit celor care îi acordă îngrijiri medicale poliţistului, acesta le-a povestit cum a fost înjunghiat de femeie fără să-i facă nimic, chiar în faţa porţii, în comuna Morunglav. Poliţista şi-a sunat fostul şef şi l-a rugat să iasă la poartă să stea de vorbă. Barbu a invitat-o în casă, la o cafea, pentru a nu-şi lăsa musafirii singuri, dar femeia a refuzat. Poliţistul a ieşit la poartă, s-a urcat în maşina femeii, moment în care a fost atacat cu un cuţit şi tăiat în mai multe locuri.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-04-2010
    Mesaje
    37

    toti nebunii in politie astia te opresc pe str maine poimaine si is bat joc de tine si tu nu ai ce sa le faci caci legea este la ei niste retardati care stau pe banii nostri degeaba

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    499

    nu ai ce sa faci..iei orice si ii dai in cap pana il lasi lat
    mai bine sa planga ma-sa, vorba aia

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.