În ajun de Craciun

În ajun de Craciun

319
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ajun de Crăciun doresc să vă urez tuturor sărbători fericite în familie, bucurie, sănătate și cât mai multe daruri de la Moșul.
A fost un an dificil cu multe încercări pentru noi toți însă s-au petrecut și multe schimbări în bine. Sărbătoarea Crăciunului ne reamintește în fiecare an să fim generoși cu cei care întâmpină greutăți. Este și un moment fericit când ne pregătim alături de familie și de cei dragi pentru întâmpinarea noului an cu forțe proaspete.
Vă urez ca acest Crăciun să vă găsească sărbătorind alături de părinți, bunici, nepoți și persoane dragi. Sărbătoarea Crăciunului este și un simbol al prieteniei și iubirii și îmi doresc pentru noi toți mai multă înțelegere, mai multă răbdare și generozitate pentru anul 2013.
Pentru cei care locuiesc departe de familie sau anul acesta programul vă va împiedica sa vă revedeți cu cei apropiați, vă invit să scrieți un mail, dați un telefon, trimiteți o felicitare. Arătați-le celor dragi că sunteți alături de ei de sărbătorile de iarnă!
Pentru mine acest Crăciun va fi un prilej bun pentru a reflecta asupra anului care a trecut și asupra obiectivelor și responsabilităților pe care ni le-am asumat. Urmează o perioadă cu multe provocări și, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, îmi doresc ca Parlamentul României să recâștige încrederea cetățenilor și prestigiul pe care îl merită.
La mulți ani și Crăciun fericit!

Articol scris de Valeriu Zgonea



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.