Posturile ProTv SA ar putea să nu mai fie recepţionate

Posturile ProTv SA ar putea să nu mai fie recepţionate

698
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După ce Discovery a fost scos din grila de programe a RCS-RDS, telespectatorii Romtelecom ar putea să nu mai poată vedea canalele emise de ProTV SA.

Romtelecom nu a agreat condiţiile de reînnoire cerute de PRO TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV SA şi, urmare a acestui fapt, Dolce DTH şi alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu vor mai retransmite aceste canale începând cu 3 ianuarie 2013

“În decursul negocierilor începute în luna septembrie, ROMTELECOM nu şi-a arătat disponibilitatea de a plăti pentru canalele PRO TV un preţ care să exprime valoarea corespunzătoare pe care canalele PRO TV o reprezintă în preţul plătit de fiecare abonat ROMTELECOM”, precizează un comunicat al postului conform Mediafax.

“Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazează în primul rând pe atractivitatea PRO TV şi a altor canale româneşti, care determină într-o proporţie covârşitoare decizia de abonare. PRO TV face în fiecare an investiţii masive în conţinut pentru a satisface aşteptările telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui conţinut, pentru care distribuitori precum ROMTELECOM obţin venituri din abonamente, să se reflecte în preţul pe care furnizorii acestor servicii îl vor plăti de acum înainte PRO TV”, a declarat Anca Budinschi, Director General PRO TV SA, informează Mediafax.

PRO TV regretă această situaţie şi îşi informează telespectatorii asupra alternativelor de recepţionare a canalelor PRO TV: semnalele terestre pentru canalul PRO TV; toţi ceilalţi distribuitori de cablu şi satelit, precum şi voyo.ro, pentru întreg pachetul de canale PRO TV SA. (Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International).



2 COMENTARII

  1. #1
    A~~
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-07-2012
    Mesaje
    36

    Eu vad ca, din contra, multa lume nu se uita la Protv si nici nu se aboneaz cu gandul la Protv.
    Cred ca aia de stau si urmaresc Protv nu au altceva de vazut, nu au incotro.
    Cum sa te uiti la reclame toata ziua?! Sau la niste filme uitate, vechi la care, oricum, uiti ca urmareai un film din cauza reclamelor de 1 ora.
    Nici la tara nu se uita lumea la asa ceva. Se uita la TVR.
    Sa-l lase in Bucuresti. La Bucale probabil e vazut ca super program…

    Niste programe terminate. Ce sa vezi? Toata ziua numai barfa cu prostituate si alte zdrente.
    De-aia nu mai poate lumea, de bordelurile lor.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-11-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    4

    RAHAT ! Asta e drept raspuns la faptul ca VOYO e de tot rasul si nu intra nimeni pe el ! Sa plece ! Raman Antenele , care oricum si oricand au avut o cota de audienta mult mai mare decat PROTV & Co. ! Drum bun si …. DUMNEZEU SA VA ODIHNEASCA IN PACE !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.