LOV: Vizita in cartierele Craiovei

LOV: Vizita in cartierele Craiovei

1.259
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a efectuat ieri, 27 decembrie, o vizită în teren împreună cu conducerea Companiei de Apă Oltenia S.A. În urma deplasării, s-au identificat străzile din cartierul Brestei care nu vor beneficia de alimentare cu apă şi racordarea la canalizare nici după finalizarea Masterplanului de apă, în vederea prinderii utilităţilor pe plafonul de investiţii al Companiei de Apă Oltenia şi al Primăriei Municipiului Craiova. Totodată, în urma vizitei de lucru, s-a decis amenajarea unei fântâni alimentate cu apă de Izvarna, la intrarea în Craiova, în zona Marlorex.

După vizita de lucru în cartierele craiovene, primarul Lia Olguţa Vasilescu a acordat două interviuri în biroul său – unul pentru cotidianul Cuvântul Libertăţii şi unul pentru  TV Oltenia.

De asemenea, a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, Primarul Municipiului Craiova a efectuat o vizită în teren împreună cu directorul Companiei de Apă Oltenia, Constantin Mitriţă. S-a decis efectuarea unui studiu astfel încât oraşul Craiova să fie alimentat în proporţie de 80 la sută cu apă de Izvarna, şi nu de 35 la sută, ca în prezent.

Pe această cale aducem la cunoştinţă celor interesaţi că în atribuţiile de primar intră şi verificarea în teren a lucrărilor şi nevoilor cu care se confruntă cetăţenii urbei. Faptul că reporterii Digi24 Craiova au intrat în Primăria Municipiului Craiova şi au filmat cu camera ascunsă absenţa primarului din instituţie, relatând că „edilul şi-a prelungit cu o zi concediul” reprezintă o dezinformare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.