Medicii recomandă moderație la masa de Revelion. De sărbători vor fi asigurate...

Medicii recomandă moderație la masa de Revelion. De sărbători vor fi asigurate doar urgențele

600
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Medicii doljeni fac apel la populație să evite consumul excesiv de mâncare și bătură în perioada sărbătorilor. De Crăciun, peste o mie de doljeni au cerut ajutor de la medici, majoritatea din cauza indigestiilor sau a abuzului de alcool. Persoanele cu afecțiuni cornice sunt sfătuite să își respecte schema de medicație și regimul alimentar.

Recomandările medicilor trebuie respectate mai ales ținând cont de faptul că în perioada Revelionului unitățile sanitare vor fi închise. Mai exact, în perioada 31 decembrie 2012-2 ianuarie 2013, asistența medicală va fi asigurată doar la unitățile de primiri urgențe și la camerele de gardă. Este vorba de Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalul Clinic Municipal Filantropia din Craiova, Camera de Gardă a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase din Craiova Camera de Gardă a Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova și centrele de permanenţă din Amărăştii de Jos, Bechet, Brabova, Bulzeşti-Frăţila, Gherceşti, Ghidici, Goicea, Murgaşi, Pleniţa şi Sadova.

Serviciul de Ambulanță și SMURD vor interveni non-stop dacă vor fi apelate la 112.



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    29

    In fiecare an saracii doctori recomanda moderatia…si in fiecare an se gasesc cateva mii de oameni cam in fiecare oras sa manance o oala de sarmale intr-o seara )

  2. #2

    Mesaje

    […] Vezi mai multe despre Medicii recomandă moderație la masa de Revelion. De sărbători … […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.