Olguţa Vasilescu: Chinezii sunt interesaţi să ne construiască cartierele de locuinţe

Olguţa Vasilescu: Chinezii sunt interesaţi să ne construiască cartierele de locuinţe

298
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Chinezii din Guandong sunt interesaţi să contruiască blocuri în Craiova. Reprezentanţii Ambasadei Chinei la Bucureşti au trimit la Primăria Craiova o listă cu mai multe întrebări despre proiectele pentru cartierele de locuinţe pe care Lia Olguţa Vasilescu doreşte a le construi în Bănie.

Una dintre companiile de construcţii din municipiul Tasan (Guandong) intenţionează să trimită la Craiova o echipă de specialişti daca municipalitatea craioveană le va răspunde la mai multe întrebări legate de proiectele pe care primarul Lia Olguţa Vasilescu în legătură cu ridicarea mai multor blocuri de locuinţe. Chinezii sunt interesaţi să ştie dacă blocurile vor fi dotate cu lifturi, panouri fotovoltaice, care este numărul de imobile, ce suprafaţă vor avea locuinţele dar şi dacă vor fi conectate la termocentrală. “Le vom răspunde la aceste întrebări luni printr-o adresă la Ambasada Chinei din Bucureşti. Din proiectele lor reiese că blocurile pot fi construite cu o nouă tehnologie, adică materialul de construcţie va conţine carbon scăzut. Ne dorim ca fiecare locuinţă să coste mai puţin de 20.000 euro”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu. Chinezii i-au trimis primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, mai multe schiţe ale acestor imobile.

Sursa: lupamea.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    173

    Alte cartiere? nu avem deja 1 jumate in care stau casele degeaba sau mai dam cu vrei fost inteprindere jos sa mai facem cateva blocuri

  2. #2
    A~~
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-07-2012
    Mesaje
    42

    Chinezii sunt faimosi pentru orasul ala nou si pustiu.
    Orasul-fantoma, vz aici:

    http://www.time.com/time/photogallery/0,29307,1975397,00.html

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    142

    Olguto,lasa vrajeala….vrem fapte,nu vorbe…..momentan sunt mai multi caini decat pe vremea lu aurica……strazile sunt mai murdare…..gunoiul se ridica o data la 2 sapt in zona mea…….restul este can-can….rusine,momentan!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.