CAO semnarea Contractului de Lucrări CL6 – “Statia de epurare Filiasi”

CAO semnarea Contractului de Lucrări CL6 – “Statia de epurare Filiasi”

339
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Compania de Apă Oltenia SA implementează proiectul „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Dolj”, cofinanţat din Fondul de Coeziune(FC) prin Programul Operaţional Sectorial (POS) Mediu, Axa prioritară 1.
Ca etapă importantă în derularea acestei investitii, Compania de Apă anuntă semnarea unui nou contract de lucrări (CL), având ca obiectiv executia Statiei de epurare de la Filiasi.

Contractul a fost semnat joi, 3 ianuarie 2013, cu societatea UTI GRUP SA, în calitate de lider al asocierii formate din SC UTI GRUP SA si SC DANEX CONULT SRL si are o valoare de 15.681.664,20 lei, fără TVA. Atribuirea contractului vine la doar două săptămâni de la semnarea unui alt contract de lucrări (CL5), ce prevede investitii majore în extinderea si reabilitarea sistemului de apă potabilă si de canalizare la nivelul orasului Filiasi.

Durata prevăzută pentru execuţia CL6, conform caietului de sarcini, este de 22 de luni, începând cu data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Investitia derulată în cadrul acestui contract prevede demolarea instalatiei de epurare a apei uzate existente si construirea unei noi statii de epurare pe site-ul existent.

Pe lângă executia efectivă a noii statii de epurare, activitătile ce vor fi derulate în cadrul CL6 mai prevăd si etapa de proiectare si elaborare a documentatiilor pentru obtinere avizelor si autorizatiilor, precum si instruirea personalului de exploatare, întretinere, testare si punere în functiune.

Ca activităti prioritare în cadrul contractului, anterior demarării executiei, antreprenorul va lua toate măsurile de sigurantă în ceea ce priveste împrejmuirea locatiei, prin ridicarea unui gard prevăzut cu o cabină de control la poartă, pentru a restrictiona si controla accesul persoanelor pe santier.

În prezent, orasul Filiasi dispune de un sistem de canalizare realizat în sistem divizor si mixt, care are o vechime de 33 de ani si nu acoperă în întregime cerintele populatiei, iar epurarea apei uzate e asigurată de o statie de epurare care datează din anul 1974.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.