Filiaşi: Staţia de epurare a apei, din ’74, înlocuită cu una nouă

Filiaşi: Staţia de epurare a apei, din ’74, înlocuită cu una nouă

827
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Compania de Apă Oltenia a semnat un nou contract de lucrări, pentru execuţia unei noi Staţii de epurare, la Filiaşi. În prezent, oraşul dispune de un sistem de canalizare care are o vechime de 33 de ani si nu acoperă în întregime cerinţele populaţiei, iar epurarea apei uzate e asigurată de o staţie de epurare care datează din anul 1974.

Contractul a fost paraft joi, 3 ianuarie 2013, cu societatea UTI GRUP SA, în calitate de lider al asocierii formate din SC UTI GRUP SA şi SC DANEX CONULT SRL si are o valoare de peste 15 milioane de lei. Atribuirea contractului vine la doar două săptămâni de la semnarea unui alt contract de lucrări (CL5), ce prevede investiţii majore în extinderea şi reabilitarea sistemului de apă potabilă şi de canalizare la nivelul oraşului Filiasi.
Durata prevăzută pentru execuţia lucrărilor, conform caietului de sarcini, este de 22 de luni, începând cu data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.
Investiţia derulată în cadrul acestui contract prevede demolarea instalaţiei de epurare a apei uzate existente şi construirea unei noi staţii de epurare pe site-ul existent.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.