Dolj: „Revelionul” RSR continuă – Proba viermelui a ajuns la DSV

Dolj: „Revelionul” RSR continuă – Proba viermelui a ajuns la DSV

732
11
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Au fost sau nu au fost viermi în alunele servite de Anul Nou la Restaurantul RSR? Parţial, misterul a fost elucidat azi-dimineaţă, când unul dintre cei care au petrecut Revelionul la Palatul RSR s-a prezentat la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dolj cu un pumn de alune în care puteau fi observate câteva larve. Totodată, o parte dintre invitaţi a depus, tot în această dimineață, plângere la Protecția Consumatorului.

Am luat alunele cu viermi acasă să vadă toată lumea că nu am mințit. Vreau să îmi primesc banii înapoi. În noaptea dintre ani am primit un peşte care mirosea și o sticlă de suc. Nu este posibil așa ceva. Ne-am gătit singuri câte ceva de mâncare. Nimeni nu a furat nimic de acolo, așa cum zice patronul localului. Am adus alunele cu viermi. Se văd cu ochiul liber larvele„, spune Ciprian Ogarcă, care a petrecut în noaptea de Revelion la Palatul RSR.

Conform declaraţiilor inspectorilor DSV Dolj, rezultatul probei aduse de tânăr va fi gata săptămâna viitoare, însă nu poate fi considerat probă în anchetă întrucât alimentele trebuiau ridicate de reprezentanţii unei instituţii abilitate. „Când am ajuns la fața locului în local era ordine și nu am mai avut ce să luăm”, a precizat Andrei Butaru, directorul Direcției Sanitar Veterinare Dolj. De asemenea, inspectorii de la Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Dolj au declarat că nu au mai găsit deloc mâncare, în vederea preluării de probe.



11 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     30-10-2006
    Mesaje
    53

    Biletul acela ordinar de „rezervare” e insotit si de ceva chitanta sau bon fiscal ???
    Hai cu fiscul sa vedem daca miliardul incasat se regaseste si in contabilitatea jegoasei firme.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-08-2006
    Mesaje
    1037

    bilet ca ala ni s-a dat si noua alt grup de 14 pers si doar atat

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     29-10-2008
    Locatie
     127.0.0.1
    Mesaje
    108

    Ala nu e chitanta, nu e factura, nu e bon de avans. Turnati-l la garda financiara. Aia e evaziune cu capul gol.

    zambeste! maine s-ar putea sa fii stirb. | lolz to be had
  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    737

    urat mod de a petrece revelionul…

  5. #5
    Afacerist
    Data de inscriere
     12-07-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    587

    O sa iasa curat, stati voi linistiti

    Ym:Al3xxxinho
  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     29-10-2008
    Locatie
     127.0.0.1
    Mesaje
    110

    Nu cred. E deja prea mare scandalul. Pana si pretenasul de la OJPC i-a scris chitanta. Si nu s-au terminat autoritatile care-l pot lua la puricat pe individ, vezi bonul de mai sus.
    Una peste alta, iesea mai bine deja de acum daca facea ce-a promis in meniu si gata.

    zambeste! maine s-ar putea sa fii stirb. | lolz to be had
  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-11-2008
    Mesaje
    22

    ei nu au gasit nimic dar daca le duci proba nu e bine … dar nu le duci e cel ma ibine ….. noi ca oamenii daca nu avem spate asigurat sau pe cineva mai mare prin politie …. sau undeva nu cred ca facem mai nimic…. asteptam sa vedem ce rezultat

  8. #8
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-11-2008
    Mesaje
    23

    oricum cine vrea se poate duce cand vrea la opc sa depuna plangere si la financiar si la politie …. asa ca eu vrea sa imi primesc bani inapoi daca nu il dau si in judecata si o sa ii cerem si daune morale ca asa merita … stau si 2 ani cat tine procesu da macar stiu o treba ….

  9. #9
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-02-2010
    Mesaje
    28

    Salut: E un mare nesimtit Costi asta de la Rsr la fel sa intamplat si acum 2 ani tot de revelion ..atunci ceva cu lautarii ..am fost ospatar acolo si ….Sa numai zic cum se gateste acolo ,bucataresele.,etc..Minte ca iau spart baru iau rupt usile alea erau rupte de acuma 2 ani,da ce sa mai zica si el,oricum bafta nu il lasati sa scape asa ca e un mare nenorocit

  10. #10
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-12-2007
    Mesaje
    8

    Costi de la RSR are ca invitati la aproape fiecare sfasit de saptamana sefii politiei IPJ Dolj + alte persoane cu functii din Craiova! Nu va asteptati sa pateasca ceva! Vinovati vor fi tot cei care au platit 150 RON!

  11. #11
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-02-2010
    Mesaje
    29

    Are pe dreacu…drogangiu ala

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.