Bucureştenii care au construit “metroul uşor” vin să modernizeze şinele de tramvai...

Bucureştenii care au construit “metroul uşor” vin să modernizeze şinele de tramvai din Craiova

707
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

CRAIOVA. O societate comercială din Bucureşti va lucra la reabilitarea liniilor de tramvai din Bănie. Este vorba despre SC Mari Vila Contrucţii SRL, societatea care a construit în Capitală, în urmă cu mai bine de 10 ani, traseul căii de rulare a “metroului uşor”, celebrul tramvai 41.

Mari Vila Construcţii va lucra pe tronsonul Pod Electro- Kilometrul 0. De asemenea, SCT va lucra pe porţiunea Pod Electro- Ford. Societatea bucureşteană Mari Vila Contrucţii are în portofoliu mai multe lucrări de gen efectuate în Bucureşti, cea mai importantă fiind realizarea căii de rulare a tramvaiului 41, denumit generic “metroul uşor”.

Într-un interviu acordat publicaţiilor din Bucureşti, Marin Mândrilă(foto), patronul societăţii respective spunea că imediat după revoluţie a cumpărat o maşină de vată de zahăr, după care, alături de câţiva cunoscuţi, a considerat că e mai bine să se apuce de construcţii. După patru ani în asociere, a decis să plece pe cont propriu, devenind una dintre societăţile cu experienţă în domeniu.
De-a lungul vremii, Mândrilă a intrat în conflicte cu unii reprezentanţi ai administraţiilor publice, cel mai concludent caz fiind înregistrat la Sectorul 3 al Capitalei, unde Mândrilă a afirmat că şpăgile pentru a obţine o lucrare erau de “peste 40 la sută”

Sursa: oradedolj.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    182

    Ar fi bine daca ar schimba si tramvaiele ai mai bine de 30 de ani cred ca le ajunge

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    738
    Citat Mesaj initiat de Joker_joke08
    Ar fi bine daca ar schimba si tramvaiele ai mai bine de 30 de ani cred ca le ajunge

    sau poate cu asta ar trebui sa inceapa

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     29-10-2008
    Locatie
     127.0.0.1
    Mesaje
    109

    Calea tramvaiului n-o reabiliteaza doar pentru tramvai, ci si ca sa nu mai gatuie circulatia acolo unde intersecteaza strazi. Cine trece pe la pod, sau spre banie sau din lapus spre sucpi stie ce zic.

    zambeste! maine s-ar putea sa fii stirb. | lolz to be had

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.