Victorieeeeeee, ROMANIA – TURCIA 27-26

Victorieeeeeee, ROMANIA – TURCIA 27-26

431
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Selecionata Under 21 de handbal masculin a României a debutat cu dreptul la turneul de calificare pentru Campionatul Mondial care se va desfăşura în acest an. Băieţii noştri au obţinut o victorie de vis împotriva Turciei, după un joc bun.

Turcii au profitat de stângăcia noastră şi, în primele minute s-au instalat la cârma jocului, conducând chiar şi la 4 goluri distanţă(7-3). Ai noştri au revenit în joc, aşa că la pauză, tabela de marcaj arăta egalitate, 11-11.
Repriza secundă a debutat cu cinci minute de vis, în care o singură echipă s-a aflat pe teren: România. în primele şapte minute, românii au marcat de şase ori, în vreme ce pentru turci poarta a fost “închisă”. A urmat o cădere de formă, turcii apropiindu-se periculos, chiar la un gol(21-20 minutul 47). Ultimele 10 minute au fost de infarct, fiecare echipă lovind exact ca un pugilist care caută lovitura de knock-out.
S-a terminat 27-26, iar România are nevoie, sâmbătă, de tot sprijinul Craiovei, pentru a juca la fel de exemplar şi împotriva Rusiei.

Scor identic s-a înregistrat şi în prima partidă a zilei, Rusia-Israel, aşa că, până mâine, suntem pe primul loc al grupei de calificare.

Gasiti mai multe poze aici



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.