Fruntea sus, tricolori!

Fruntea sus, tricolori!

727
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Din păcate, naţionala de handbal a României U21 a ratat în proporţie de 99,9% calificarea la Campionatul Mondial din Bosnia şi Herţegovina.

În cea de-a doua zi a turneului de calificare, disputat în Sala Polivalentă din Craiova, „puştii” lui Leonard Bibirig au dat piept cu favorita turneului, naţionala Rusiei. După un început cu trac, handabilştii naţionalei au revenit, reuşind până la pauză să se apropie la numai 2 goluri de Rusia, scor 11-13.

Deşi pauza trebuia să fie un sfeştnic bun, sportivii români au clacat, arătând lipsa de experienţă, dar şi a meciurilor internaţionale tari, după cum a recunoscut şi anternorul naţionalei României.

În faţa a aproximativ 1.500 de spectatori prezenţi în OZN-ul din Craiova, Vancea & Co. au clacat definitiv, permiţând adversarilor  să se distanţeze la un maxim de 8 goluri.

Scorul final, 22-29, arată diferenţa netă de valoare a naţionalei Rusiei U21 şi poate că asta demonstrează, încă o dată, nevoia imperioasă a unei legi a sportului care să dezvolte handbalul, şi nu numai, la toate nivelurile, mărind astfel aria de selecţie, care, la momentul actual, nu i-a permis antrenorului Leonard Bibirig să beneficieze de un număr mare de handbalişti.

Vizibil afectat, selecţionarul României a ţinut să mulţumească publicului prezent, afirmând că cele două meciuri „au fost unele dintre cele mai slabe” făcute de băieţii lui în ultimul timp. „Poate că şi presiunea publicului şi a jocului au făcut ca băieţii să rateze meciul contra puternicei naţionale a Rusiei„, a declarat  Bibirig la conferinţa de presă de după meci.

Nu ne rămâne decât să felicităm învingătorii şi să le transmitem tricolorilor „Fruntea sus!„. Pe mai departe vor trebui să înveţe din acest turneu, iar cu ocazia meciului de mâine, împotriva Israelului,  sperăm să îşi ia la revedere de la publicul craiovean cu o victorie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.