DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

284
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 06.01.2013, în jurul orei 12.30, în comuna Coţofenii din Faţă, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 1 Craiova l-au depistat în trafic pe G.V., 17 ani, din municipiul Bucureşti în timp ce conducea un autoturism, proprietatea tatălui său , fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii doljeni au întocmit în cauză dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis.

La data de 07.01.2013, ora 02.30, în comuna Afumaţi, sat Boureni, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei Nr. 8 Politie Rurală Rast l-a depistat în trafic pe C.FLORENTIN , de 19 ani, din comuna Poiana Mare, Dolj în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
C.FLORENTIN a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice şi ulterior i s-a întocmit dosar penal conform prevederilor legale.

În noaptea de 05/06.01.2013, ora 03.45, în timpul executării serviciului de patrulare, lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 2 Breasta, l-au depistat în trafic, în comuna Seaca de Pădure, pe C.VIOREL, 31 ani, din comuna Carpen în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că acesta avea o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Nr. 1 Craiova pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că doljeanul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie.

În noaptea de 06/07.01.2013, ora 0040, o patrulă mobilă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie în timp ce executa serviciul de patrulare pe b-dul Oltenia a oprit pentru control un autoturism condus de S.ADRIAN, 34 de ani, din Craiova. Întrucât acesta emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii au întocmit pe numele celui în cauză dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.