Preşedintele CJ Dolj: „Avem un plan minimal de investiţii pentru acest an”

Preşedintele CJ Dolj: „Avem un plan minimal de investiţii pentru acest an”

418
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, susţine o conferinţă de presă, în care prezintă „un plan minimal de investiţii”, care va fi aplicat de la începutul acestui an pentru dezvoltarea judeţului.

Prioteasa: „Vă prezentăm lucrurile care sunt posibil de realizat. Deocamdată, nu ştim care va fi bugetul judeţului nostru”. Potrivit acestuia, estimativ, la finalul lunii februarie acesta va fi cunoscut.
Şeful CJ Dolj a afirmat că lucrările CJ Dolj care vor finalizate în acest an sunt: ambulatoriul de la Spitalul Clinic Judeţean Dolj, în valoare de peste 8 milioane de euro; reabilitarea Muzeului de Artă din Craiova, despre care a spus că va fi, probabil, „masterpiece-ul fondurilor europene şi va face cinste oricărei capitale din Europa”; reabilitarea sălilor de operaţie de la Spitalul Judeţean, precum şi a lifturilor, pentru care va fi demarată licitaţia. Tot anul acesta, CJ Dolj îşi mai propune să finalizeze Masterplanul de apă şi cel de deşeuri.

Ca o noutate, printre investiţii se va mai număra o Bază regională de intervenţie pe timp de iarnă.

Preşedintele CJ Dolj mai spune că în prezent se lucrează la un proiect pentru anvaloparea Spitalului Judeţean, care va include schimbartea tocăriei şi a instalaţiilor electrice şi sanitare: „Proiectul va trebui depus până la sfârşitul lunii martie şi dacă vom reuşi să primim banii, ne-ar scuti de la foarte multe cheltuieli de la bugetul propriu”.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     03-08-2006
    Locatie
     CV9
    Mesaje
    78

    Cu podul de la triaj ce se mai aude? Sunt niste gropi pe acolo de in curand o sa cada si tirurile prin ele.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.