La minus 20 de grade o femeie fără adăpost a fost găsit...

La minus 20 de grade o femeie fără adăpost a fost găsit moartă

1.249
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Marieta Ştefan, în vârstă de 64 de ani, din Craiova, a decedat din cauza frigului. Femeia îşi amenajase un culcuş sub scara unui cabinet stomatologic din cartierul Brazda lui Novac la blocul R 17.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit de locatarii blocului, care au sunat imediat la poliţie „De câteva zile am văzut-o că stă acolo. M-am şi mirat cum rezistă la -20 de grade“, a spus un locatar al blocului R 17.

Cadavrul a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei „Din păcate în judeţul Dolj au decedat astăzi trei persoane din cauza frigului. Este vorba de un bărbat în vârstă de 80 de ani din Plenişa, o femeie de 54 de ani din comuna Cioroiu Nou şi de o altă femeie din Craiova, care este cunoscută ca fiind fără adăpost“,a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Craiovenii care văd pe stradă oameni fără adăpost, care se află într-o situaţie de risc, sunt rugaţi să sune la Telefonul cetăţeanului, 0251/984, la Direcţia de Asistenţă şi Protecţie Socială din cadrul Primăriei Craiova, la telefonul 0251/437.617 sau direct la aceste centre (0251/533.578- Căminul pentru persoane vârstnice Craiova, 0766.494.895 –Sorin Pîrvănescu –coordonatorul Centrului de Urgenţă pentru persoanele fără adăpost „Sf.Vasile”).

Sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.