Acţiuni ale Poliţiei pentru prevenirea faptelor antisociale în Craioviţa Nouă

Acţiuni ale Poliţiei pentru prevenirea faptelor antisociale în Craioviţa Nouă

404
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 5 Craioviţa Nouă au organizat mai multe activităţi preventive în zona de competenţă, urmărindu-se prevenirea şi combaterea faptelor antisociale care aduc atingere ordinii şi liniştii publice, prevenirea şi combaterea parazitismului social şi a infracţiunilor comise de minori şi tineri, precum şi prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit.

Potrivit IPJ Dolj, în acţiune au fost mobilizaţi 20 de poliţişti, care au avut în vedere 8 locuri şi medii cunoscute cu potenţial criminogen, au verificat 32 de unităţi de alimentaţie publică, 8 săli de jocuri electronice, 2 pieţe agroalimentare şi 31 de producători agricoli individuali.
Cu această ocazie au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3880 lei şi au ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 1900 lei.
Printre persoanele sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, conform Legii 61/1991R, s-a numărat Angelica M. de 41 de ani, din Craiova, „care în timp ce se afla în faţa Complexului Big Nou, din cartierul Craioviţa Nouă, a proferat cuvinte şi expresii jignitoare de natură să provoace indignarea cetăţenilor din zonă”, după cum au precizat lucrătorii IPJ Dolj..
Totodată, a fost depistată MĂDĂLINA R., de 32 de ani, din Craiova, în timp ce comercializa 299 perechi de încălţăminte second-hand în piaţa agroalimentară Big Nou, din cartierul Craioviţa Nouă, fără a deţine acte care să ateste provenienţa mărfii. Împotriva sus-numitei a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 12/1990 cu amendă în valoare de 1.500 de lei, iar cele 299 perechi de încălţăminte second-hand au fost ridicate în vederea confiscării.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.