Trei tineri au ieşit cu maşina la saniuş! Teribiliştii au fost depistaţi...

Trei tineri au ieşit cu maşina la saniuş! Teribiliştii au fost depistaţi de politişti

368
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei tineri, printre care şi o fată, riscă amenzi usturătoare după ce au legat săniile de maşină şi au pornit la plimbare pe străzile oraşului.

Gestul necugetat al tinerilor a fost surprins de camerele de supraveghere din partea de jos a oraşului, la intersecţia dintre străzile Tudor Vladimirescu şi Cimitiriului. Curajoşii se opresc la un moment dat să vorbescă cu şoferul maşinii, apoi pornesc din nou în cursa inconştientă. Se mai opresc o dată să facă nişte fotografii şi îşi continua aventura pe zăpadă.

Cei trei nu s+au gândit niciun moment că pentru gestul lor de teribilism pot plăti chiar şi câteva sute de lei amendă. Imaginile au ajuns la poliţiştii locali, care le-au predat apoi poliţiştilor rutieri. Aceştia din urmă au reuşit să îl idetifice pe şofer, dar si pe tinerii aflaţi pe sănăă şi spun că îi vor amenda în cel mai scurt timp.

Poliţiştii îi avertizează pe cei care se aventurează în asemenea curse că riscă să îşi piardă viaţa. După ce au văzut imaginile, oamenii legii spun că vor organiza frecvent acţiuni de depistare a acestor tineri inconştienţi.

 

Mihai Craioveanu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.