Craiova: Nu cresc taxele şi impozitele locale

Craiova: Nu cresc taxele şi impozitele locale

678
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Taxele şi impozitele locale nu se măresc. Precizarea a fost făcută astăzi de primarul Craiovei, care a spus că păstrarea lor la nivelul anului trecut a fost „o promisiune din Campania electorală” asupra căreia nu vrea să revină. Singurele majorări aplicate vor fi pentru amenzi şi taxele de timbru.

„Nu vrem să mărim taxele şi impozitele anul acesta. Probabil că este vestea pe care o aşteaptă toţi craiovenii, după nebunia care a fost la nivel naţional”, a afirmat, azi, edilul craiovei. „Am spus încă din luna noiembrie că, anul acesta, în Craiova, nu vor fi mărite taxele şi impozitele locale, de aceea am şi dat acea HCL. Va trebui să revenim în următoarea şedinţă de Consiliu Local asupra acestei hotărâri, pentru că nu mai este de actualitate actul normativ care a stat la baza acestei hotărâri, dar se va păstra în aceeaşi parametri. Cu alte cuvinte, noi nu mărim decât ceea ce este obligatoriu, care nu are legătură cu administraţia locală, respectiv: amenzile, taxele de timbru şi timbru extrajudiciar. Tot ceea ce îi interesează pe craioveni va rămâne la acelaşi cunatum ca anul trecut. Este adevărat că asta ne provoacă nouă dureri de cap, au fost economişti din Primărie care au insistat să mărim impozitele şi taxele cu 16,5%, dar am spus că a fost o promisiune a mea din Campania electorală şi nu am de gând să revin asupra ei”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    206

    Deci putem incepe sa le platim ca de frica sa nu piarda nici nu au inceput sa incaseze banii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.