Craiova. TIR răsturnat pe Centură

Craiova. TIR răsturnat pe Centură

355
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un TIR, cu numărul de înmatriculare OT 03 WDL, s-a răsturnat, în această dimineaţă, în jurul orei 05.00, pe DN 65 F – centura de nord a municipiului Craiova, în apropierea sensului giratoriu.

Şoferul autotrenului, care era încărcat cu pilitură de fier, nu a fost rănit în urma accidentului, însă toată încărcătura s-a răsturnat în câmp. Mai multe echipaje de poliţişti ai Serviciului Rutier Dolj au ajuns la faţa locului pentru cercetări şi dirijarea traficului rutier. “Evenimentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Din fericire nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat comisar Marius Stamin, din cadrul Serviciului Rutier Dolj. TIR-ul a fost repus pe carosabil cu ajutorul unei macarale aduse la faţa locului, în timpul operaţiunii circulaţia fiind îngreunată în zonă.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.