Hoţ de cai depistat de poliţiştii din Rast

Hoţ de cai depistat de poliţiştii din Rast

397
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 11.01.2013, în urma activităţilor specifice desfăşurate de către lucrătorii Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast a fost identificat G.CLAUDIU, 21 de ani, din comuna Negoi, care în noaptea de 30/31.12. 2012 a sustras două cabaline aparţinând părţii vătămate C.MITICĂ, 56 de ani, din comuna Negoi, producând un prejudiciu de 2.000 lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, prin restituirea cabalinelor  parţii vătămate, iar celui în cauză i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     13-04-2007
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    163

    Comuna Negoi s-a umplut de ciori. Se fura , se bat , se omoara si politia nu face nimic in aceasta privinta. Acum maxim un an cateva ciori s-au dus sa fure ceva de la o ” tanti” care locuia singura . Aceasta a iesit noaptea sa strige dupa ajutor cand a vazut ciorile fugind cu pasarile si ce credeti ca s-a intamplat? Au omorat-o ! Are cineva dosar penal pentru asta? NU ! Acum maxim o luna un domn a fost batut pe ” ultita” , a depus plangere la politie , a venit in Craiova sa-si ia certificat medico-legal…si politia de acolo il roga pe tipul care l-a batut sa-si rezolve problemele cu el ca sa nu intre la incurcatura…adica sa-i ofere 200 ron ca sa-si retraga plangerea. Vi se pare normal? Vi se pare normal sa nu poti sa ti o pasare in curte sau orice altceva pentru ca dispar peste noapte si nimeni nu face nimic? MIE NU!!

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    55

    Wtf?Suntem in Evul Mediu?Fura lumea cai si in 2013?Ce dracu…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.