UPDATE: O polițistă din Craiova și-a reclamat superiorul la IGPR că o...

UPDATE: O polițistă din Craiova și-a reclamat superiorul la IGPR că o hărțuiește fizic

1.129
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

UPDATE: Potrivit ultimelor informaţii, persoana acuzată că a agresat fizic şi verbal o subalternă este comisarul-şef Constantin Stoian, şeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Dolj. Conform, reprezentanţilor IPJ Dolj, în urma cercetărilor, a reieşit că cele susţinute de angajata IGPR nu se confirmă. De altfel, Constantin Stoian a cerut să-şi susţină punctul de vedere în cadrul unei conferinţe de presă.

UPDATE 14.15: Constantin Stoian nu va mai participa la conferinţa de presă anunţată de IPJ Dolj. În schimb, poliţista Lidia Popescu face în acest moment declaraţii.

UPDATE, 15.00: „Am ajuns la serviciul Ordine Publică împotriva voinţei dumnealui (Constantin Stoian n.r.) şi de aici au început să apară aşa-zisele probleme, şicane verbale şi scrise. Noi facem nişte lucrări şi dumnealui spune că e sau nu de acord. Pe lucrările mele îşi dădea doctoratul. Nu neapărat m-a împins, m-a bruscat. Nu am fost lovită, nici nu m-a atins”, a declarat Lidia Popescu, în cadrul conferinţei de presă.

Femeia a depus plângeri peste plângeri la conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, însă nimeni nu a făcut absolut nimic. Doi inspectori din cadrul IGPR au venit în control la Craiova, dar nici ei nu au luat o măsura împotriva polițistului acuzat de hărțuire.

Elvis Măceșeanu, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Vameșilor din Dolj, s-a hotărât astăzi să rupă tăcerea și a povestit prin ce clipe de coșmar a trecut o polițistă din Craiova, care de doi ani este hărțuită de superiorul ei. „Femeia susține că a fost agresată fizic și verbal, timp de doi ani, de șeful ei. Chiar dacă a depus plângere, omul legii nu a lăsat-o în pace. Nu este normal așa ceva, iar eu nu am mai putut să tac”, a povestit Elvis Măceșeanu.

Comisarul-șef din cadrul IPJ Dolj acuzat de o polițistă de hărțuire a avut tupeu să ridice tonul într-o ședință și la inpsectorul șef din cadrul instituției. „I-a vorbit golănește, însă domnul inspector a știut cum să gestioneze situația. A făcut acest lucru de față cu mai mulți șefi de inspectorat”, a mai spus Măceșeanu.
Sursa: www.lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    mmc
    Member
    Data de inscriere
     26-03-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    152

    Ce penala ! Asta asa ca sa apara si ea pe Realitatea,ar trebui sa zboare din MAI ca sa nu mai fie platita din ASS ul unora care chiar muncesc si nu delireaza ca dansa.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.