Craiova: Baschet şi distracție, la „Voința”

Craiova: Baschet şi distracție, la „Voința”

1.944
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

De astăzi, Sport Club Municipal Universitatea Craiova a reluat acțiunile de promovare a sportului de sală în școlile din Craiova.

Astfel, în Sala Voința, echipa de baschet SCM U Craiova a susținut o partidă amicală contra elevilor de la Colegiul Național Frații Buzești. Baschet nu s-a jucat, cel puțin cât pe teren s-a aflat Dream Teamul Craiovei, și nici scorul nu a contat. Primordială a fost distracția și buna dispziție. Un lucru îmbucurător a fost revenirea pe teren, fie și pentru câteva secunde, a lui Ivan Miskovic, care s-a accidentat în noiembrie, la partida cu Miercurea Ciuc.

A urmat, bineînțeles, sesiunea de autografe și ședința foto, unde copiii și elevii prezenți s-au înghesuit să obțină prețiosul talisman de la favoriți.

Pentru SCM U au evoluat: Drăgușin, Hallik, Dzambic, Bureau,Seals, Djurasevic, Miskovic, Corneanu, Gavrilă și Petrișor – de la prima echipă, dar au intrat în teren și jucătorii de la SCM U II, Draga, Buzatu, Mitruț, Vlăsceanu, Ciotlăuș, Ionescu și Damian.

Pentru Colegiul Național Frații Buzești au evoluat: Băbăianu, Gună, Mustățea, Miertoiu, Braia, Alexandreescu, Moțăianu, Manolache, Slătaru, Bagăirea și Popescu, antrenați de Ana Maria Siuci.

Următoarea acțiune a SCM-ului are loc săptămâna viitoare la Liceul Ștefan Odobleja.
Sursa: www.ghidsportiv.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    668

    Frumoasa initiativa … ar trebuii totusi sa se faca ceva … in scoli sportul este pe cale de disparitie …

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    226

    Felicitari pentru initativa

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.