Craiova: Poliţia caută autorul unui accident auto care a fugit de la...

Craiova: Poliţia caută autorul unui accident auto care a fugit de la locul faptei

656
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Conform unui comunicat de presă al IPJ Dolj, ieri, la ora 13.45, Unitatea de Primiri Urgenţe Craiova a sesizat Inspectoratul de Poliţie Dolj cu privire la faptul că la unitate s-a prezentat P. DESDEMONA, de 52 de ani, din localitate, vânzător ambulant de ziare, victimă a unui accident de circulaţie cauzat de un autovehicul al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

Din discuţiile purtate cu aceasta, a reieşit faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 13.15, în timp ce se afla în zona intersecţiei B-dul 1 Mai cu strada Tabaci, din Craiova, şi se deplasa pe partea carosabilă, a fost accidentată de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul faptei.

Întrucât femeia nu a putut furniza niciun fel de date cu privire la marca sau numărul de înmatriculare al autovehiculului care a accidentat-o, Poliţia face apel către cetăţenii care se aflau în zona producerii accidentului şi au văzut şi reţinut date care pot ajuta la identificarea autovehiculului implicat în accident sau a şoferului vinovat, să contacteze Poliţia Rutieră, la numărul de telefon 0729.162.978 sau 0251.407.500, interior 21601.



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     21-04-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    714

    ea ce cauta pe strada?sunt un pericol pentru soferi

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     03-01-2013
    Mesaje
    2
    Citat Mesaj initiat de Laurwentiu_91
    ea ce cauta pe strada?sunt un pericol pentru soferi

    Castiga si ea un ban cinstit !!! In ce priveste soferii – trebuie oricum sa fie atenti la ce se intampla in special pe drum.

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     19-11-2008
    Mesaje
    205

    ideea e ca nu trebuia sa fuga chear daca a lovito se mai intampla nu intotdeauna e vina soferului cum vor alti sa scoata in evidenta multi pietoni traverseaza prin locuri nepermise vb la telefon sau cu altu aflat pe partea cealalta a carosabilului daca te plimbi prin oras 2-3 ore cu masina dai de multi cretini

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.