A doua ediţie a anuarului „Muzeul Oltului” se lansează vineri

A doua ediţie a anuarului „Muzeul Oltului” se lansează vineri

291
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Evenimentul va avea loc începând cu ora 11.00 în sala de festivităţi a instituţiei, fiind circumscris aniversării a 60 de ani de la înfiinţarea Muzeului Judeţean Olt şi a celebrării la 20 ianuarie 2013 a 645 de ani de atestare documentară a municipiului Slatina.

„Anuarul Muzeului Judeţean Olt îşi propune să constituie un forum de analiză şi dezbatere intelectuală asupra evoluţiei istorice a României, Slatinei şi judeţului Olt. Ne adresăm tuturor acelora care preţuiesc istoria şi cultura poporului român, celor care în calitatea profesională de istorici, cercetători ştiinţifici, profesori, muzeografi, restauratori şi conservatori au demnitatea, speranţa şi puterea de a lupta pentru România profundă”, a declarat Laurenţiu Guţică, directorul Muzeului Judeţean Olt.

„Muzeul Oltului” II însumează 29 de articole şi studii ştiinţifice semnate de 25 de autori provenind din Bucureşti, Craiova, Brăila, Alexandria, Caracal, Corabia şi Slatina. Anuarul are 500 de pagini şi a fost editat în 500 exemplare.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.