Minel Prina, lansat oficial în cursa pentru Primăria Slatina

Minel Prina, lansat oficial în cursa pentru Primăria Slatina

483
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Alături de cei doi copreşedinţi ai USL, Paul Stănescu şi Ioan Ciugulea, preşedintele PSD Slatina, Marius Oprescu, senatorul şi fostul primar Darius Vâlcov şi deputatul Emil Moţ, Minel Prina a făcut o scurtă radiografie a celor opt ani de când lucrează în administraţia locală, dar şi planurile pentru cel puţin următorii patru. Candidatul USL le-a mulţumit colegilor pentru sprijinul şi încrederea acordate.

Aspectul Slatinei, cartea de vizită

Candidatura fostului city-manager pentru funcţia de primar se justifică mai ales prin faptul că tot ce s-a întâmplat frumos în Slatina în ultimii ani s-a datorat echipei din care şi acesta a făcut parte.


„Este o onoare pentru mine şi mă simt mândru că o forţă politică din România sprijină un candidat comun la Slatina. Am început lucrul în echipă cu Darius Vâlcov, atunci când, de fapt, s-a dat startul marelui proiect de modernizare a Slatinei, un proiect care a încercat, şi zic eu a şi reuşit, să-i facă pe slătineni să fie mândri de oraşul lor”,
a spus Minel Prina.

Proiectele deja realizate sunt cea mai bună carte de vizită pentru Minel Prina, fiind bunuri de care se bucură toţi slătinenii.


„Aş vrea să amintesc o parte din proiectele realizate împreună cu Darius Vâlcov, proiecte de care slătinenii noştri sunt foarte mândri, care au făcut ca Slatina să capete o identitate. Am reuşit să creăm 5.000 de locuri de muncă şi vreau să vă reamintesc faptul că dacă în 2004 nu ar fi venit Darius la primărie, probabil Pirelli ar fi plecat cu altă destinaţie. Am înlocuit zeci de kilometri de apă, canal, gaze. Zecile de kilometri de asfalt, bineînţeles la acest aspect încă mai este de lucru. Am modernizat 14 cartiere, peste 35 de locuri de joacă, am investit sume considerabile, poate cele mai mari din România, în afară de Bucureşti, în ceea ce priveşte reabilitarea termică a blocurilor. Bineînţeles nu vreau să nu amintesc de Esplanadă, această agora a slătinenilor, şi, bineînţeles, Centrul Cultural Eugen Ionescu”,
a declarat Minel Prina.

Campanie bazată pe idei şi dezbateri

Minel Prina speră într-o campanie civilizată, care să aibă la bază dialogul cu cetăţeanul, în niciun caz atacuri dinspre şi spre contracandidaţi.

 

„Sunt sigur că nu vor face asta toţi candidaţii, îmi asum asta, dar vreau să-i atenţionez că dacă se vor deda la atacuri acestea se vor întoarce ca un bumerang împotriva lor. Eu voi face această campanie bazată pe idei, soluţii, dezbateri. Voi consulta întotdeauna cetăţenii, ei sunt un element esenţial în proiectul nostru”, a mai spus candidatul USL.

„Voi rămâne acelaşi om”

Actualul viceprimar este convins că faţa Slatinei va fi schimbată în totalitate şi că proiectele aflate în desfăşurare se vor finaliza cu succes. Dar pentru asta are nevoie de sprijinul slătinenilor pe 3 decembrie.


„Reabilitarea blocurilor va continua anul acesta pe fonduri europene. Vreau să finalizăm introducerea canalului pe 95% din străzi, apa vreau să o introducem 100%, vreau să amenajăm unitatea militară. Vom reabilita toate unităţile de învăţământ. Vom finaliza bazinul de înot, Centrul Istoric. Cu sprijinul lui Darius Vâlcov şi Emil Moţ vom finaliza şi sala polivalentă. Vreau să reamintesc, tot pe fonduri europene, vom finaliza clubul nautic, care, pe lângă faptul că vom avea unde să ne petrecem timpul liber, va crea şi 50 de locuri de muncă. Voi fi acelaşi om, acela care va fi permanent pe străzi, va supraveghea permanent lucrările, va întreba permanent cetăţenii de problemele şi proiectele lor. Aşa se construieşte o casă şi eu vreau să finalizăm acest proiect pentru că îmi doresc ca şi copiii mei să fie la fel de mândri de Slatina cum sunt eu”,
a încheiat Minel Prina.


Desemnarea lui Minel Prina, dovadă de maturitate

Preşedintele CJ Olt, Paul Stănescu, este convins că Minel Prina este omul potrivit la locul potrivit şi priveşte desemnarea acestuia pentru a intra în lupta pentru Primăria Slatina ca pe o dovadă de maturitate a USL Olt.

 

„A demonstrat cel puţin prin ceea ce a făcut în ultimii ani, împreună cu fostul primar că sunt o echipă foarte puternică, care a reuşit să facă din Slatina unul dintre cele mai frumoase municipii din România. Minel Prina este un om cu expertiză, un om pe care eu, atât ca preşedinte de partid, dar şi ca preşedinte al Consiliului Judeţean, îl susţin. Este un om serios, care se ţine de cuvânt şi care ştie foarte multe în administraţie. Sunt convins că cetăţenii municipiului Slatina, pe data de 3 februarie, vor demonstra că suntem o echipă”, a declarat Paul Stănescu, preşedintele PSD Olt.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.