Parteneriat între Consiliul Judeţean Dolj şi Rotherham pe problema romilor

Parteneriat între Consiliul Judeţean Dolj şi Rotherham pe problema romilor

636
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un parteneriat care vizează rezolvarea problemei romilor din cele două zone se va încheia între Consiliul Judeţean Dolj şi Consiliul Rotherham, bazele acestui parteneriat fiind puse, joi, în cadrul vizitei ambasadorului Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris, şi a unei delegaţii a Consiliului zonei metropolitane Rotherham la Craiova, unde trăiesc circa 4.000 de romi.
Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a afirmat că problema romilor nu este doar a problemă a României, ci este o problemă a Uniunii Europene pe care „nu o poate ascunde la nesfârşit”. „În cadrul întâlnirii avute cu domnul Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii, şi cu o delegaţie din Rotherham, condusă de domnul Roger Stone, într-un fel omologul meu din acest oraş al Marii Britanii, am abordat o paletă mai largă de probleme, însă una a ieşit mai pregnant în evidenţă pentru că îi preocupă şi pe ei. Mai precis, pe teritoriul Rotherham se află o populaţie de etnie romă de peste 3.000 de persoane, care provin din centrul şi estul Europei”, a spus preşedintele CJ Dolj.
Sursa: www.administratie.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    508

    Eu as propune ca pentru un an, doi, „sa scapam” un fel de Hitler ca si presedinte al UE. S-ar rezolva problema, si nici ei n-ar mai trebui sa sufere cotroboind prin ograzile oamenilor, strecurandu-si mainile in portefelele semenilor si indurand dureri articulare la varful degetelor cu care ia banii nemunciti din buzunarele celorlalti.
    Ceilalti, rromi, care nu fura, nu se incaiera si nu se dau in spectacol sunt deja considerati integrati in societate, deci ei nu mai constituie o problema.

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit......................
  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    677

    Ar trebui sa fi facut parteneriat cu Tepes, cred ca ar fi singura solutie buna pentru aceasta natie, care oriunde sa dus a facut numai rele …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.