Furt din locuinţă soluţionat de Secţia 4 Poliţie

Furt din locuinţă soluţionat de Secţia 4 Poliţie

307
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 18.01.2013, în baza probelor administrate la dosar, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie au solicitat şi au obţinut o autorizaţie de percheziţie domiciliară emisă de către Judecătoria Craiova, în baza căreia s-a efectuat o percheziţie la locuinţa lui I.ŞTEFĂNIŢĂ, 24 de ani, din Craiova.

În sarcina acestuia s-a stabilit faptul că în data de 03.01.2013, împreună cu C.MARIAN, 44 de ani, din comuna Ghindeni, Dolj, folosindu-se de chei potrivite, au pătruns într-o hală de producţie aparţinând unei societăţi comerciale situate pe strada Bariera Vâlcii, de unde au sustras mai multe scule electrice şi pneumatice în valoare de 14000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cercetările se continuă cu autorii în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la definitivarea acestora, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere corespunzătoare.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.