Craiova: Elevi premianţi la Consursul de matematică „Lumina Math”

Craiova: Elevi premianţi la Consursul de matematică „Lumina Math”

1.475
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,67)

Rezultate deosebite pentru elevii din Craiova, la Concursul Naţional de Matematică „Lumina Math”, a cărui fază naţională s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială “Mircea Eliade” din Craiova, în data de 15 ianuarie 2012.
Potrivit organizatorilor, concursul şi-a propus atragerea copiilor către ştiinţele exacte, creşterea randamentului la matematică, familiarizarea elevilor cu atmosfera de examen si testele de tip grilă, cât si pregătirea acestora în vederea susţinerii testelor de tip internaţional.
Ca element de noutate, la ediţia din acest an şcolar au participat şi elevi ai claselor a II-a şi a III-a, iar concursul s-a desfăşurat în doua etape: locală şi naţională.
Premierea elevilor va avea loc mâine, la ora 12.00, în amfiteatrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj şi va consta în recompense băneşti. Mai mult decât atât, elevii Andrei Balaci, de la Şcoala Gimnazială Traian Craiova şi Ana-Maria Elena Cioată, de la C.N. Carol I, vor beneficia şi de o excursie în Turcia, în perioada 10 – 14 Aprilie 2013.
În total, 25 de elevi vor fi premiaţi astfel:
– Locul I – 100 lei;
– Locul al II-lea – 75 lei;
– Locul al III-lea – 50 lei.



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     19-01-2013
    Mesaje
    10

    Felicitari!

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2227

    Sincere felicitari!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.